Atlantis Center: Dům zážitků

Volnočas, Praha

V centru Prahy se otevřelo jedinečné vědecko-zábavné centrum Atlantis: Dům zážitků, které návštěvníkům nabízí dva interaktivní programy.

Prvním unikátním zážitkovým programem je „Faraonovo tajemství." V rámci 60 minutového programu animátoři v kostýmech provázejí návštěvníky třemi egyptskými scénami formou zábavného výkladu – zavedou je do doby 3000 př. n. l. a návštěvníci se tak například stanou se svědky obřadu mumifikace a vyzkouší si i další rituály pocházející z doby starověkého Egypta. Program vznikl na základě spolupráce s egyptology, restaurátory a pedagogy.

Dále centrum nabízí více než 20 interaktivních exponátů, jejichž hlavním posláním je popularizovat vědu a vědecké poznatky a přiblížit ji veřejnosti hravým a zábavným způsobem. Všechny předměty si děti i dospělí mohou vyzkoušet a přesvědčit se, že matematicko-fyzikální jevy a zákony fungují neomylně.

Kromě toho Dům zážitků připravuje stále nové akce, jako je například laserová show, egyptské narozeninové párty či tematické víkendové programy.



Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: Šumavská 1112, 12000 Praha