Nebespán café & apartments

Volnočas, Kašperské Hory

Vítáme Vás v Nebespán café & apartments!

V našem zařízení s jedinečnou atmosférou vám nabídneme nejen výbornou čerstvou kávu, domácí dorty i jiné dobroty a krásné ubytování, ale také dvě další ingredience, které pečlivě střežíme a opečováváme. Jsou to vlídnost a profesionalita. Chceme, abyste se u nás cítili dobře, zapomněli alespoň na chvíli na všechny vaše starosti a rádi se k nám vraceli.

Nebespán najdete přímo na náměstí v Kašperských Horách. Nabízíme komfortní apartmá s vysokými stropy (60 - 90m2), které jinde na Šumavě nenajdete. Pokud Vám stačí skromější ubytování, vyberte si některý z útulných bed & brekfast pokojů v podkroví. Vše hostům je k dispozici krásná zahrada 1400m2 s terasou, lehátky i atrakcemi pro děti.

Podívejte se na nabídku kavárny, prohlédněte si naše zákusky i denní menu. Snažíme se i v pohraničí o povznesení kávové a gastronomické kultury, proto jsme přijali francouzského kuchaře a věříme, že jeho menuě Vás nadchne.
Nechte se zlákat na některý ze zážitkových víkendů nebo vezměte děti a přijeďte na rodinný pobyt s programem.  Rádi Vám také půjčíme některé z našich horských elektrokol, abyste si Šumavu opravu užili.

Pořádáme po celý rok zajímavé akce různého zaměření - koncerty, výtvarné dílny, přednášky, promítání a další.

Těšíme se na viděnou v Nebespánu v Kašperských Horách na Šumavě!



Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!




Kontakty:

www.nebespan.cz

603253242

info@nebespan.cz


Adresa: Náměstí 7, 34192 Kašperské Hory