Antik Hotel Sofia Litomyšl - Galerie Sofia

Galerie, Litomyšl

 

GALERIE SOFIA

Exkluzivita Galerie Sofia kromě jiného spočívá i v tom, že jako jediná soukromá galerie v Litomyšli je otevřena celoročně a funguje v případě zájmu i mimo otevírací dobu tzv. na zazvonění.
V galerii jsou pořádány celoročně prodejní výstavy výtvarných děl, které jsou přístupny nejen hostům hotelu, ale též široké veřejnosti. Jako výstavní prostory jsou využívány i vnitřní prostory pokojů , apartmánů (stálá výstava děl Šárky Hrouzkové), vestibulu a chodeb, v neposlední řadě i nádherné prostory, které poskytuje  zahrada a kamenný altán…Projevíte-li zájem o prohlídku výstavy paní Hrouzkové v interiérech hotelu,, je potřeba si předem domluvit termín návštěvy v recepci hotelu.

 

GALERIE V ZAHRADĚ

Veřejností hojně navštěvované vernisáže a doprovodné akce provázející některé expozice svědčí o tom, že si galerie od svého vzniku v roce 2002 už našla své místo v povědomí širokého okruhu příznivců a milovníků umění z Čech i ze zahraničí.
Prostor „galerie v zahradě“ a zahradního altánu je využíván k instalaci soch a ostatních objektů určených k presentaci výtvarníků. Je využíván od jara do podzimu, některé vystavené objekty je možno shlédnout i v zimním období.

 

VÝSTAVY A VÝTVARNÍCI

 Pokud Vás zdejší prostředí oslovilo a máte zájem o bližší informace ohledně uspořádání výstavy,kontaktujte nás kdykoliv .Podmínky spolupráce a způsobu organizace , včetně termínů eventuální realizace Vaší prezentace Vám sdělíme osobně, termín schůzky je možné domluvit na našich kontaktních číslech / p.Vilma Petrova/

 

 



Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!




Kontakty:

www.antikhotelsofia.cz

461613191, 777613191

sofia@lit.cz


Adresa: Lidická , Litomyšl