ROSMARINO Květinový ateliér

Volnočas, Praha

Květinový ateliér byl založen roku 2005 Markétou Keclíkovou na základě zkušeností a absolvování kurzů v Paříži, Amsterodamu a Londýně. Původně fungoval jako klasické květinářství v pražských Dejvicích. Nyní funguje jako zakázkový ateliér, který je umístěný v centru Prahy poblíž Karlova náměstí.

Poskytujeme kompletní květinový servis zahrnující rozvoz květinsvatební floristikupohřební květinysezónní výzdobu, zejména pak tu adventní. Připravíme květinovou výzdobu na bankety a firemní akce. Nabízíme květinový servis pro kanceláře, hotely a restaurace – instalujeme nové rostliny včetně obalů, revitalizujeme ty stávající a dle domluvy o ně i nadále pečujeme. V nabídce máme širokou nabídku rostlin i obalů na ně, např. samozavlažovací obaly Lechuza.

V našem ateliéru se intenzivně věnujeme také floristickým kurzům a školení pro jednotlivce i skupiny. Kurzy se konají vždy v maximálním počtu 5-ti účastníků, tudíž je věnována maximální pozornost každému ze zúčastněných. I proto jsou vhodné zejména pro začátečníky. Kurzy staví zejména na práci s květinami, po celou dobu kurzu je Vám k dispozici zkušená floristka, která dohlíží na správnou techniku a je připravena zodpovědět veškeré Vaše otázky. Na konci kurzu získávají účastníci certifikát o absolvování. Možnost dárkových poukazů.



Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: Odborů 288, 12000 Praha