Infotour a Cykloturistika 2017

Výstava, Volný čas, Turistika, Kurzy, vzdělání, konference

Návštěvníci veletrhu Infotour a Cykloturistika najdou opět ve dnech10. – 11. 3. 2017 v Kongresovém centru Aldis Hradec Králové nabídky turistických možností nejen z celé České republiky, ale již tradičně přijedou se svými nabídkami také vystavovatelé z Polska, Slovenska, Chorvatska, Itálie. Nově přibude nabídka lázeňství a wellness v Maďarsku a věříme, že se řady zahraničních vystavovatelů ještě více rozrostou.

 

Turisticky zajímavá místa představí kraje a města, destinační společnosti, lázeňské subjekty, hrady a zámky, hotely, atraktivní přírodní lokality, památkové rezervace, kempy, zábavní a vzdělávací areály pro děti. Velkou část vystavovatelů samozřejmě představují cestovní kanceláře a agentury, návštěvníci budou mít možnost vybírat z nepřeberného množství výletů a zájezdů po České republice i zahraniční.

 

Nemalá nabídka vystavovatelů je směřována k oblíbené cykloturistice – cyklozájezdy, cyklopobyty, kola, cyklomapy....

 

Zajímavá bude jistě expozice Východních Čech, společný stánek Královéhradeckého a Pardubického kraje, letos s hlavním tématem loutkářství. V přípravě je též odborná konference na téma loutkářství a spolupráce s Královéhradeckým Divadlem Drak, které obohatí průběh veletrhu a konference divadelními ukázkami a výtvarnými dílnami pro dětské návštěvníky.

 

Tradičním a velmi oblíbeným zpestřením veletrhu jsou cestovatelské besedy a přednášky známých cestovatelů, v posledních letech též poutavé promítání a ukázky tuzemských a příhraničních atraktivních destinací.

 

Témata besed, přednášek, konference a dalšího doprovodného programu budou postupně zveřejňována na www.infotourhk.cz

 

Na podiu Velkého sálu při krátkých komerčních prezentacích představí svoji nabídku cestovní kanceláře, turistické oblasti, návštěvníci budou moci tedy nalézt inspiraci opravdu ve všech prostorách veletrhu.

 

V pátek se stanou prostory kongresového centra také místem přímého vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové, jednotlivé vstupy, rozhovory a soutěže budou určitě zajímavé pro posluchače, kteří nebudou moci na výstavu přijít nebo pro ně budou pozváním na sobotní program. V sobotu dopoledne opět budou součástí veletrhu Farmářské trhy s regionálními výrobky.

 

Letošní ročník je již 18. v pořadí, patrný je nárůst zájmu vystavovatelů a věříme, že si veletrh uchová i vzrůstající návštěvnost veřejnosti. Věříme, že i letošní ročník obhájí svoji pozici a bude patřit mezi nejúspěšnější regionální veletrhy cestovního ruchu v České republice. Další informace a především konečný program bude uveden na www.infotourhk.cz.

 

Vstup na veletrh i doprovodný program je opět zdarma.

 

Zveme k účasti na veletrhu další subjekty s nabídkami cestovního ruchu a cykloturistiky a zároveň děkujeme již tradičním vystavovatelům za jejich opakovanou účast a přízeň.

 

Těšíme se na setkání s vámi!









Termíny