První dům hrůzy ve střední Evropě bude již brzy otevřen v Praze

Výstava, Volný čas

Strašidelný dům s názvem Prague Fear House plánuje své brány do světa hororu a adrenalinu otevřít již brzy, a to přímo v centru Prahy, ve známé Vodičkově ulici.

 

Prague Fear House (Pražský dům hrůzy) bude prvním domem hrůzy ve střední Evropě a návštěvníkům nabídne novou turistickou atrakci a nezapomenutelný zážitek. Strašidelná expozice se nachází v suterénních prostorech ve Vodičkově ulici na ploše více než 800 m2, kde se návštěvníci podívají do očí opravdovému strachu a seznámí se s legendárním příběhem sadistické rodiny, která obývala toto sklepení. Vstup do domu hrůzy bude od 18 let, mladší osoby budou moci na prohlídku pouze v doprovodu zletilého.

 

Součástí Prague Fear House bude i podzemní interaktivní hororový bar. Čeká vás zde speciálně sestavené menu v podobě hororových drinků a pokrmů. V centru Prahy tak přibude jedinečný podnik, kde si návštěvníci budou moci vychutnat barové prostředí plné hororových rekvizit, okořeněné v tomto případě velkou dávkou nepopsatelně mrazivé energie.

 

Oficiální video naleznete na tomto odkazu:

https://www.youtube.com/watch?v=X6RucvkLXno.

 

Více informací na Facebooku Prague Fear House nebo na webových stránkách www.praguefearhouse.com.

 









Termíny