Wishmasters & Wajnot?

Hudba, symphonic, metal
WISHMASTERS
________________________________________________________

Po dlouhém období názorového formování kapely se Wishmasters postupně začali věnovat autorské tvorbě. Z kraje roku 2013 zahájili práci na prvním studiovém albu, jež je výjimečné svou koncepcí - každá z písní je dílkem jednoho souvislého příběhu, které album vypráví. Prvním vypuštěným demem se stala píseň The Desire, následoval Dream a Broken Heart. Před koncem sezony odešel bubeník David Faifer, který byl ihned nahrazen Jakubem Nývltem, se kterým kapela odehrála zbytek koncertů v sezoně. Již tento rok mohli fanoušci živě slyšet několik připravovaných písní.

Začátkem roku 2014 se kapela zavřela do studia (které si sama postavila) a postupně dokončila celé album, které vyšlo v červnu. Album Beatrice sklidilo velmi pozitivní recenze, například časopis Spark mu udělil 5,5 bodů ze šesti. Následovala úspěšná letní sezóna po tuzemských festivalech, kde se album hojně prodávalo.

Koncem roku kapela natočila videoklip k písni Sanctuary.

WAJNOT? ( Dívčí kapela Broumov
_________________________________________________________
Je studentská kapela z Gymnázia v Broumově. Hrají převázně covery od notoricky známých kapel jako například AC/DC, The Cranberries, Metallica nebo třeba Pink Floyd.

V současné době začali tvořit i něco vlastního. V kapele působí pět členů, a to ve složení zpěv, kytara, basa, cello, bicí...








Termíny