Liveevil / FOB / Notion Deep

Hudba, crossover, death, melodic, metal, metalcore
Koncert domácích Liveevil, táborské mlátičky F.O.B. a mladé olomoucké naděje Notion Deep.

LIVEEVIL - Crossover, Metal, Elektronika, Doom, Gothic

Liveevil se vraceji po letech do Zámeckého klubu v Hranicích. Kromě starších pecek jako Sky and Nails jsou tentokrát zařazeny i skladby jako Selfcuring, Lucid, ale i skladby z poslední desky Blacktracks. Blacktracks nahrávali společně s finským hudebníkem Kärtsym Hatakkou z Waltari. Ten poslední desku nejen produkoval, ale částečně se na ni podílel i skladatelsky. Deska se nahrávala střídavě v Praze a v Helsinkách a byla koncertně představena na turné Powerplay Tour 2016.

F.O.B. - Tábor – death-metalcore

Koncert této táborské formace si nenechte rozhodně ujít, protože jestli chtete slyšet to nejlepší z české death-metalcore scény, tak tohle je jedinečná příležitost . Po dvou letech navíc vychází v řadě již šesté album „…and the foes have become our masters“. Mix a master byl svěřen do rukou Empire Studios. Kapela se vrací ke svým death metalovým kořenům a materiál je přímočařejší.

NOTION DEEP – Olomouc - melodic-metalcore

V roce 2014 se dala dohromady kapela, tehdy ještě pod jménem Notion Deepest, zkoušející v garáži v Plumlově. Sestavu tehdy tvořil Tomáš Flusek na kytaře, Tomáš Prokeš s basou, Lukáš Chlup s mikrofonem, Petr Danyi za bicími a Adam Beneš s kytarou. Petr Danyi, Tomáš Flusek a Tomáš Prokeš hrají v kapele dodnes. V této formaci kapela poprvé vystoupila na podzim roku 2014 v olomouckém U-Klubu. Od tohoto vystoupení se tvorba radikálně měnila. Od té doby se vystřídalo hodně členů, z nichž určitě stojí za zmínku Patrik Zatkloukal. Věci nabíraly čím dál tím rychlejší spád. Na poslední chvíli přišel do kapely současný zpěvák, Marek Melichárek, který tak ukončil hru „škatule, hejbejte se.V této sestavě kapela nahrála své první plnohodnotné album, v brněnském nahrávacím studiu Sonidos, a natočila videoklip k singlu Devil’s Dance.








Termíny