Tichá noc fest

Hudba, hardcore, nu-metal, black, punk, electronica
Letošní Tichá Noc fest je jubilejní. xHonzax slaví kulatých třicet zim. A zavržou mu ktomu tyhle spolky ze soudku temného až nejtemnějšího:

August Landmesser (Pl) – stálice našich zimních dýchánků. Temný hardcore/crust z Opole. Tentokrát v pozměněné sestavě. Pořádná nálož surové a bezvýchodné černoty.

Siksa (Pl) – každý rok zařazuju kapelu, která nějakým způsobem vystupuje z řady. Letos tuhle funkci plní polské alternativní duo Siksa. Basa a zpěv, diss na všechny a všechno. Veganství, politika a podobné divočiny. Nevšední zážitek...

Trauma 84 – přejmenovaní Trauma z Brna. Hardcore/punk – řevy, nasranost a energický projev.

Moral Hangover – Jako loni, tak i letos, alkokomando z Brünu nastupuje se svým raw punk kolovrátkem. Spolek poháněný alkoholovými výpary, sebenenávistí a děsivým bolehlavem.

Kronstadt – místní ubekána sebranka s oslavencem v čele (k čemu taky dělat koncerty když si tam nemůžeš zahrát se svou kapelou). Rozhrkaný pokus o hc/blackmetal/punk. Štvavé texty, nehezké projevy, šusťáky a tak podobně.

Svízel – blek pank a do třetice zase Brno. Do třetice všeho dobrého. A nebo taky veselého jak mlácení víkem rakve pro celou středně velkou rodinu. Chaos a nenávist. A tak – však to znáte, je to pořád dokola.

Kaczynski - hardcore/screamo/violence z města co by moc chtělo být Berlín ale není – takže z Prahy. Opět enormě pozitivní spolek - a dokonce ve snesitelné stopáži.

Line up ještě není kompletně uzavřený, tak se těšte.

Jako vždy začínáme víceméně přesně.

Na místě FREEBOX – krabice – něco si z ni zadara vezmi a něci do ni přihoď.
Distra, vegežrádlo, pití jako vždy levné.

Společná vegevečeře – uvař, usmaž, upeč, udus něco veganského a hoď to do placu. Když nás bude víc, určitě si všichni jako každý rok moc pochutnáme. A pokud si myslíš že vařit neumíš, nestyď se a stejně něco doval. Pozitivní vazba zaručena.








Termíny