Krucipüsk v Denoche

Volný čas, Hudba
26. 1. čt. od 18.00   Krucipüsk v Denoche  

Legenda domácího crossoveru provětrá club Denoche trochu jiným štýlem. Přijďte včas, začínáme už po šestý s párem předskokanů.

Pořadný HARDCORE uvede hradecká partička Satelit Kanibal a pražský JegR. 

Krucipüsk, kromě svých zásadních hitů, jako je Druide, Criminal, Láska je kurva, Cirkus dneska nebude, Rock´n ´roll to není pr…. atd., bude až do září 2017 nalévat do Vašich těl průřez svou 26-ti letou tvorbou, a to vše za podpory dvorních inženýrů, dechberoucích světel Milana Hodise a briliantového zvuku Satandy Urbana. Kvalitního merchandise bude po celý rok dostatek, tak vyprázdněte štrozoky, a doražte na některý z mnoha koncertů Krucipüsk, ať jsou Vám ty Tintili Vantili alespoň na něco dobrý.

Je možné, bude li Bůh rozdávat, že tato láskyplná parta představí na některém z koncertů nebo festivalů i nějakou tu novinku z připravovaného alba. Jak je vidno a nakonec i slyšno, Krucikluci se neflákají, jenžto „práce šlechtí“, a oni tento „Klasikův“ slogan bezesporu ctí. Surprisewink

Více na www.krucipusk.cz nebo na FB Krucipüsk.

 

O Denoche, www.denoche.cz

Hudební klub Denoche vznikl v roce 2016 rekonstrukcí bývalého objektu kotelny teplárny Opatovice, která vytápěla významnou část města Hradec Králové. Azyl v něm najde až 800 - 1 000 návštěvníků najednou, kterým je k dispozici parkoviště pro 60 aut přímo před klubem a další parkovací místa obchodních domů ležících v těsné blízkosti. Najdete v něm bar, restauraci, letní terasu a především velký hudební sál - klub. Více o klubu a technickém vybavení najdete zde Kromě hudebních vystoupení a koncertů kapel nejrůznějších stylů a žánrů, slouží i jako místo, které si můžete pronajmout pro svou soukromou akci typu koncert, maturitní ples, konference, společenský ples, karneval, veletrh, burzu, kongresové akce, svatbu, semináře, školení, neziskovou akci atd.  

Pódium pro účinkující o rozměrech 12x6 m je dostatečne komfortní i pro početnější hudební tělesa. Těšit se tedy můžete na opravdové koncerty. 





Účinkují

Krucipüsk je česká hudební skupina, hraje thrash metal. Jejími členy jsou Tomáš Hajíček, Jaroslav Gabriel, Jiří Zika a Vojtěch Douda.

web: www.krucipusk.cz

fb stránka: www.facebook.com/Krucipusk

 

Satelit Kanibal

Spojením několika bývalých členů skupin Piráti 44 a Sorry vzniká ještě v minulém století v Hradci Králové kapela Satelit Kanibal. 

web: www.satelitkanibal.cz

fb stránka: www.facebook.com/satelitkanibalofficial

 

JegR

Další hardcore, tentokrát z Prahy

fb stránka: www.facebook.com/JegR





Termíny