Jevišovická jitrnice 2017

Volný čas

V sobotu 28. ledna 2017 se v Jevišovicích uskuteční už třináctý ročník gurmánské soutěžní přehlídky Jevišovická jitrnice. Akce začíná v 17 hodin v restauraci Sýpka v Jevišovicích. Pořadatelé slibují soutěž i lidovou zábavu s živou hudbou.

 

Soutěžit mohou všichni!
Těšte se na lahodné domácí jitrnice, které v době soutěžní přehlídky připravují obyvatelé Jevišovic a širokého okolí. Vzorek svého zabíjačkového umění může totiž přinést každý. O tom, která jitrnice má ten nejlepší poměr masa, jater a koření rozhodnou ochutnavači, kterými se stanou všichni přítomní milovníci zabíjačkových specialit. Na výrobce nejlepších jitrnic čeká diplom a věcné ceny, například víno. V rámci akce nebude chybět živá hudba.

Pravidla soutěže o nejlepší jitrnici

  • V době od 23. do 27. ledna dodejte panu Hubatkovi (tel. 778 444 181) na adresu Jevišovice 357 čtyři kusy jitrnic o délce přibližně 20 cm.
  • 28. ledna proběhne samotná veřejná ochutnávka v restauraci Sýpka v Jevišovicích. Hlasovat mohou všichni přítomní pomocí bodovacích lístků, které jsou navíc slosovatelné.
  • Výrobci nejlepších vzorků jitrnic budou odměněni věcnými cenami., stejně jako šťastní majitelé vylosovaných bodovacích lístků.

 

Neděláte jitrnice? Nevadí, vyhrajte lístky na Olympic!
Organizátoři připravili pro všechny zájemce také tipovací soutěž o dvě vstupenky na koncert skupiny Olympic, který se koná 27. května v Jevišovicích. Stačí si tipnout, kolik jitrnic celkem bude k vidění a ochutnávání 28. ledna na degustační soutěži. Své tipy mohou soutěžící psát už teď do komentářů a zpráv na Facebookové stránce Jevišovic www.facebook.com/Jevisovice. Výherci budou odměněni během gurmánského jitrnicového večera na Sýpce.

 

Dobrou chuť a těšíme se na viděnou!









Termíny