Víkendové pečení makronek v Nebespánu

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Víkendové pečení makronek v Nebespánu

Baví vás makronky? Líbí se vám, jak jsou barevné a hravé? Chcete se naučit je péct a ohromit své přátele cukrářským umem? V Nebespánu v Kašperských Horách připravili 27. – 29. ledna 2017 víkend s kurzem pečení makronek pod vedením zkušené cukrářky Jany Ferenčíkové.

Vyrazte na víkend na Šumavu, konkrétně do Nebespánu v Kašperských Horách a naučte se péct makronky. Zkušená cukrářka Jana Ferenčíková vás naučí připravovat těsto i různé krémy a používat barvy, dozvíte se důležité rady a tipy, aby se vám makronky doma povedly a byly stejně hladké a krásně barevné, jako je znáte z obrázků nebo vyhlášených cukráren.

Kurz bude probíhat v pátek a sobotu v odpoledních hodinách a do té doby se můžete krásně zrelaxovat, ať už zimními sporty (moderní lyžařský areál je v místě, stopy na běžky nedaleko), procházkami po krásném okolí (třeba na nedaleký hrad Kašperk), wellness procedurami, při unikátní speleoterapii anebo si odpočinout v krásné kavárně Nebespánu s francouzskými thonetkami a prvorepublikovou atmosférou. Vychutnejte si dortíky od Jany nebo delikatesy od francouzského kuchaře Françoise, pod jehož rukama vznikají skutečné gurmánské skvosty. Anebo se jen tak uvelebte s knihou a dopřejte si lahodnou kávu, kterou vám připraví zkušení baristé. Nebespán je první boutique hotel na Šumavě a můžete se tady i ubytovat v nových romantických pokojích nebo v komfortních apartmá s domáckou atmosférou.









Kontakty

www.nebespan.cz

Termíny