Cukrářská mini školička pro děti 4-6 let

Pro děti

Na prázdninový týden pro vás Kavárna Split v České Lípě připravila oblíbenou cukrářskou školičku.

V pondělí 20. února o 10 hodin pro děti ve věku 4-6 let

Jak to bude probíhat?
Na 10 hodinu předáte své dítě do Kavárny Split. Děti se převléknou a menší děti, které budou klečet při práci na sedačkách se také přezují. Cukrářka vysvětlí základní pracovní postupy, přiblíží s ohledem na věk dětí použité suroviny a předvede, co bude cílem workshopu. Každé dítě bude mít svůj vlastní pracovní prostor a své vlastní suroviny. Během práce si vyzkouší skutečné cukrářské techniky a naučí se zdobit jednodušší technikou. Ke konci si všichni uklidí své pracovní místo. Po celou dobu je přítomný dozor dospělé cukrářky, která hodinu povede. Každé dítě dostane svoje dílo samozřejmě domů. Rodiče si na 11:30 vyzvedávají děti.
Dětská školička probíhá ve veřejné části kavárny. K dispozici pro děti teplý čaj.
Pokud vám vypsané termíny nevyhovují, dejte nám vědět. V době jarních prázdnin na Českolipsku je možné přidat ještě další termíny.

S sebou vhodné cukrářské oblečení. Ideálně třeba přes běžné oblečení ještě krátké volnější tričko, u kterého maminkám nebude vadit, že se upatlá.

Cena: 350 Kč za dítě, v ceně sladký výtvor, který si dítě odnese s sebou domů

Jak rezervovat místo na kurzu?
Osobně v Kavárně Split. Záloha 100 Kč za dítě.
Emailem na: kavarnasplit@seznam.cz nebo zprávou přes profil na https://www.facebook.com/KavarnaSplit. Z organizačních důvodů nutná závazná registrace předem a platba zálohy 100 Kč.

Kavárna Split

Náměstí TGM 197

470 01 Česká Lípa









Termíny