TARY A SMUSA PARKOUR WORKSHOP

Výstava, Volný čas, Pro děti

Na parkour workshopu se dozvíš, jak správně začít a postupovat ve svém tréninku parkouru a jakým způsobem překonávat strach ze skoků. Na workshopu se můžeš seznámit s ostatními účastníky a dále s nimi trénovat i mimo tuto akci. Také se naučíš novým technikám a hlavně si užiješ spoustu zábavy s Tarym, Jurou a Smusou.

Workshop je určen pro všechny zájemce o pohyb – pro úplné začátečníky i pokročilejší, kteří už skáčou déle. Pro holky i kluky od 7 let věku. Přijď si i ty vyzkoušet, jaké to je se hýbat a užít si den naplno s ostatními!

Učit tě budou Tary, Jura a Smusa. Všichni tři se parkouru věnují od roku 2008. Tary má trenérskou licenci přímo na parkour jako jeden z mála lidí v České republice. Jura se parkour učí s bráchou Tarym a je zaměřený na kondiční přípravu v parkouru. Smusa je známý youtuber, jeho zábavná videa mají milióny zhlédnutí.

Program workshopu

10:30 - příchod a zápis na akci
10:45 - prodej parkour oblečení a doplňků značky Enjoy the Movement
11:15 – parkourové vystoupení trenérů
11:30 - úvodní slovo a zahájení workshopu
11:45 - společné rozehřátí a rozcvička
12:10 - rozdělení do skupin podle dovedností a cviků (kdo chce co trénovat)
13:00 - přestávka na svačinu
13:15 - zeptej se! – Tary a Smusa
13:45 - zpevňovací cviky a posilování s vlastním tělem
14:05 - začátek soutěže o ceny – překážková dráha
14:45 - společný trénink a individuální přístup (opět stanoviště, která se ale hlavně přizpůsobují individuálním zájmům)
15:50 – promítání videí
16:25 - shrnutí dne a oficiální rozloučení
16:35 - fotografování, autogramiáda a možnost si zakoupit oblečení a doplňky

Máme pro vás možnost přijít na workshop pouze jako divák za sníženou cenu 50 Kč. Tuto částku neplatí pouze jeden z rodičů účastníka, který doprovází svoji ratolest na akci.









Kontakty

www.mkz-ltm.cz

Termíny