Vernisáž fotografií absolventů Kurzu kreativní fotografie

Volný čas

Úterý 31. ledna v 17.00 – 18.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

Nenechte si ujít vernisáž absolventů Kurzu kreativní fotografie, kterou vedl Jan Kováč a Lubomír Fridrich.

 

Kurz je učební program, který má za cíl provést studenty širokým odvětvím moderní digitální fotografie. Vyvrcholením kurzu je tato vernisáž, která vám představí to nejlepší z tvorby kurzistů. Fotografie budou vystaveny v DOMĚ KNIHY do konce února.Webové stránky: www.mojefotoskola.cz.

 

Kurz kreativní fotografie je zaměřen na fotografii jako řemeslo s důrazem na kreativní přístup. Studenti se v průběhu hodin naučí teoreticky i prakticky orientovat v různých disciplínách fotografického řemesla: kompozice, expozice, portrétní i krajinářská fotografie, makro fotografie, práce se světlem a externím bleskem, focení v ateliéru, pózování modelu, komunikace s modelem, úprava fotografií v počítači a mnoho dalších. Nedílnou součástí jsou také "kreativní hrátky" s fotografií, kde si kurzisté zkoušejí netradiční fotografické techniky, které již balancují na hraně mezi řemeslnou a uměleckou tvorbou. Každá lekce je obvykle rozdělena do tří částí: teorie, praxe a zpětná vazba k vlastním fotografiím. Studentům jsou pravidelně zadávány úkoly, které se vždy hodnotí na další lekci. Vyvrcholením kurzu je vernisáž, která by měla představit to nejlepší z tvorby, co se v průběhu studia kurzistům podařilo vytvořit.

 

 

Po celý měsíc leden bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce 5. KNIHA ZDARMA  - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 1. 2017.

Během měsíce ledna se zúčastněte slosování o vstupenky do Staré arény.

 

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! 









Termíny