Havlíček a Lamschová ví, jak na zdravý jídelníček

Volný čas

Pondělí 23. ledna v 16.00 – 17.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

 

Rozhodli jste se, že místo diet vsadíte na zdravý životní styl? Orientujete se v nabídce zdravých potravin, ale pořád sklouzáváte ke stereotypu? Petr Havlíček patří k nejlepším a nejznámějším výživovým specialistům v České republice. Petra Lamschová je šéfredaktorka časopisu Dieta. Nechejte si poradit specialisty a navštivte besedu v pondělí 23. ledna od 16.00.

 

 

Superjídelníček II

Prokousejte se zdravým jídelníčkem tak, aby vám chutnal. V naší knize najdete inspiraci minimálně na tři měsíce. Rozhodli jste se, že místo diet vsadíte raději na zdravý životní styl? Už jste se začali orientovat ve zdravých potravinách a jakžtakž zvládáte nakupovat, ale pořád sklouzáváte ke stereotypům? Pak právě pro vás je určena nová kniha Petra Havlíčka a Petry Lamschové, která vás provede zdravým jídelníčkem od snídaně po večeři. Hlavně vás naučí připravovat si různá zdravá jídla, která vám budou chutnat, ale tak, abyste neskončili u kaše k snídani a salátu k obědu.

Petr Havlíček

Patří k nejlepším a nejznámějším výživovým specialistům v České republice.  Je absolventem Vysoké školy zemědělské v Brně obor zootechnika se specializací na potravinářské technologie. S výživou začal krátce po absolutoriu vysoké školy. Nejprve jako odborný konzultant ve společnosti HC Compact a následně ve společnosti Energus. Patří k uznávaným výživovým poradcům v oblasti sportovní výživy. K jeho klientům patřili např. Kateřina Neumanová, Tomáš Dvořák, Roman Šebrle, Václav Chalupa, Petr Vavroušek, Lucie Hradecká. V současné době zahájil spolupráci s Petrou Kvitovou a Jiřím Ježkem.

 

Petra Lamschová

Je absolventkou Univerzity Palackého v Olomouci. Vystudovala obor učitelství pro 1. stupeň ZŠ na pedagogické fakultě a žurnalistiku na filozofické fakultě. V médiích působí více než deset let. V současné době je šéfredaktorkou časopisu Dieta a spolupracuje s nejvýznamnějšími odborníky na zdravou výživu, dietology, fitness trenéry či lektory, kteří jsou nejrespektovanější ve svém oboru v ČR.

 

Po celý měsíc leden bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce 5. KNIHA ZDARMA  - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 1. 2017.

Během měsíce ledna se zúčastněte slosování o vstupenky do Staré arény.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

 

 









Termíny