NA VLASTNÍ TRIKO TOUR 2017

Hudba, funk, pop, rock, alternative, punk
Když dva dělají totéž, nemusí to být totéž….
I takhle by se v krátkosti dala charakterizovat společná Tour kapel Kowall Company a Neřeš, která, jak už název prozradil, se jmenuje „Na vlastní triko Tour 2017“
Z názvu je patrné, že kapely, i přesto, že se žánrově moc neliší, Vás budou chtít každá upoutat svým osobitým přístupem k hudbě, koncertem v podstatě samotným, ale hlavně ještě osobitějším smyslem pro humor a pro vedení nekončících nesmysluplných debat u barů, stolů a temných zákoutí, jenž budou po koncertech rozhodně následovat.

Nojono, muzikanti..totálně nepraktičtí lidé a snílci, co byste čekali!!

Radi bychom Vás všechny fanoušky,fanynky a i ty, co jsou prostě a jen zvědaví, pozvali pod to jejich triko tak trochu hodně nakouknout .
Tour končí právě zde v Přerově a pro kapely je to na dlouho dobu poslední klubový koncert.
Buď jak buď síly rozhodně budou a my Vám nachystáme nejrozehranější vystoupení, jaký od nás za celou Tour dostanete.

Netřeba dlouhosáhle představovat našeho posledního hosta, kterým je striptérská partička okolo Pavla Kadlíčka D.U.Bmusic. Chlapci potřebují fungovat, jinak i jejich zlatý trubky zarostou vousem a to by Jíťa nesla nelibě 

Každopádně, necháme to na tobě :)
Když nepříjdeš, tak tam nebudeš!!!

Zajímavost dne: Traduje se pověst, že stará Jakubcová z Přerova kdysi vyprávěla, že za svého mládí vídala přes přerovský kopec létati ohnivého draka. Její otec ji vždy volal k oknu, aby se na hrozivě vyhlížejícího draka šla podívat.
Jsme zvědaví, kolik draků bude na přerovském kopci v sobotu v noci. :)

Více o kapelách zde:
KOWALL COMPANY
http://bandzone.cz/kowallcompany
NEŘEŠ
http://bandzone.cz/neres
D.U.Bmusic
http://bandzone.cz/dub








Termíny