Novou veletržní sezonu otevře GO a REGIONTOUR

Výstava, Volný čas, Sport, Turistika

Návštěvníky brněnských veletrhů cestovního ruchu čeká nejen pestrá nabídka zájezdů cestovních kanceláří, ale jednotlivé kraje se zde budou předhánět, aby návštěvníky přilákaly do svých regionů, kde mohou strávit nezapomenutelnou zimní nebo letní dovolenou. Veletrhy GO a Regiontour i jubilejní 20. festival GO KAMERA se uskuteční na brněnském výstavišti od 19. do 22. ledna 2017.

 

Pavilon P brněnského výstaviště bude tradičně patřit veletrhu REGIONTOUR. Zde naleznete expozice jednotlivých krajů či regionů s pestrým doprovodným programem, který nabídne letošní zvýrazněná témata: 1. aktivní turistika v regionech, 2. kulturní bohatství regionů s důrazem na barokní památky a 3. regionální gastronomie.

 

Mezi vystavovateli veletrhu GO v pavilonu F patří hlavně cestovní kanceláře a z národní turistické centrály potvrdila účast Dominikánská republika a Slovinsko, Slovenska a chybět nebude ani doprovodný program na dvou pódiích. Orientaci návštěvníků v pavilonech usnadní mobilní aplikace a internetový průvodce.

 

Souběžně s veletrhy cestovního ruchu bude probíhat i jubilejní 20. ročník festivalu GO KAMERA, který je největším cestovatelským setkáním u nás se čtyřdenním programem.

 

Festival krajových specialit a regionálních potravin RegFoodFest je projektem, který  koncentruje do jednoho místa ochutnávku krajových specialit z České republiky a zahraničí. Jeho součástí bude i 23. ročník mezinárodní soutěže Gastro Junior Brno – Bidvest Cup, která je určená pro studenty oborů kuchař, cukrář a číšník.

 

Přijeďte se v lednu podívat na veletrhy, kde si můžete turistické produkty prohlédnout, porovnat, vyzkoušet i zakoupit. Nabídky a novinky vystavovatelů, stejně jako kompletní doprovodné programy a další informace naleznete na: www.regiontour.cz.

 









Termíny