X-Core | Up!Great | Crouch

Hudba, hardcore, crossover, metalcore, alternative
°X-Core°
http://bandzone.cz/xcore
https://www.facebook.com/xcoremetal/

°UP!GREAT°
Crossover z Ostravy. Veronica a její hoši. HC/rockový nářez s absolutní ženskou energií. Vydali tři desky a jejich song Empty Minds byl vybrán jako track no.1 na kompilaci Rock4life baltimorského vydavatelství Quickstar production/USA. Vystupují na české klubové a festivalové scéně a představili se i v Německu a Polsku. V roce 2016 U!G intenzivně vymetali kluby po celém Česku. Milují míchání stylů nejen ve vlastní tvorbě, ale rádi spojují svá živá vystoupení s kapelami různých žánrů. Ve spolupráci s nezávislým labelem TTRec. pořádají v Ostravě každoročně festival /TTRec. party/, kde se objevuje to nejlepší z české klubové alternativní scény.
Odehráli společné koncerty s Atari Terror, Satisfvcktion, Colp, Jolly Joker & PBU, Už jsme doma, Endless nebo The Paranoid. Rok 2017 budou věnovat taktéž hlavně koncertům! Chystají se za hranice a pracují na novém CD, které by mělo vyjít v průběhu roku 2018.
Zvuk, emoce, energie a riffy jak cyp. Don´t Panic!
www.upgreat.cz
https://m.facebook.com/UPGREAT-156701666757/
http://bandzone.cz/upgreat
https://upgreat.bandcamp.com
www.ttrec.cz

°Crouch°
je hardcorová kapela založena v roce 2010 ve Vyškově v sestavě Bormann (Pigsty, KurF7) zpěv , na kytaru Žofrák (ex-Moral Insanity, Cock-Tail), na basu Loki (ex-The Breed, ex-Hellstrike) a na bicí Alice (ex-Saars, ex-Hellstrike).
V následujícím roce je pak v této sestavě nahráno demo o třech válech ve vyškovském studiu Davos a odehráno několik koncertů.
Od začátku roku 2014 kapela pak vyráží na pódia s novým materiálem. Na přelomu jara a léta se vydává do vyškovského Davosu a nahrává 12 válů na debutovou desku Warning Shot. Ta vychází v listopadu ve vlastní režii. Při nahrávání za mixpultem usednul tradičně Otyn (Pigsty) a s vokály pomohli přátelé z Hellstrike, Filthy Minds a Dark Gamballe.
Konec roku 2014 je ve znamení rozšíření sestavy o kytaristu Dustina, který se společně s Lokim stará o sbory.
Od začátku února 2015 konečně k dostání debutové cd Warning Shot a kapela začíná koncertovat ve čtyřech.
Dustin opouští Crouch a na místo druhé kytary nastupuje náš dlouholetý kámoš Mates z Hellstrike.
Na jaře 2016 odchází bicman Karl ze zdravotních důvodů a za něj nastupuje mladý, talentovaný tlučbuben David Nevěčný.
https://m.facebook.com/crouchhardcore/
http://bandzone.cz/crouch








Termíny