Natural Frequencies vol. 4

Hudba, hip hop, rap
Čtvrté vydání naší každoroční psychedelické kratochvíle se opět hlásí o slovo ...

Představíme vám italského producenta žijícího v Estonsku, který vystupuje pod osobitým jménem Witch Freak. Tento umělec, který v současnosti působí zejména pod značkou Banyan Records se seznámil s psychedelickou hudbou v r. 2004 na festivalu Sun Explosion. Tam pochopil jak dobře stimuluje tato hudba jeho mysl a již rok poté se začal plně věnovat DJingu a tvůrčím experimentům v této oblasti. V roce 2007 začal navštěvovat školu zvukového inženýrství a po jejím dokončení se o rok později začal věnovat forestové hudbě. Také se spolupodílel na uspořádání undergroundových forestových akci. Mimo již zmíněný label Banyan Records v minulosti vydával svoji tvorbu též pro Moon Station Records a Visionary Shamanics. Jeho hudba se vyznačuje hlubokými forestovými organickými příběhy doprovázenými až uhrančivou basovou linkou. V loňském roce se jeho track objevil na kompilaci Night Frequencies vydanou řeckým darkovým labelem Disco Valley Records za nímž stojí Alex Vozikis aka Zik. Witch Freak se právě chystá vydat za Banyan své nové EP nazvané příznačně Freakazoid.

Dalším hostem bude nadějný španělský producent a DJ, rodák z města Ibiza, který si říká Isometric. Před dvěma lety se začal angažovat ve slibném španělském undergroundovém labelu Gloom Music pod nímž vydal v témže roce svoji první kompilaci. Jeho tvorba je velice rozmanitá, v minulosti jí dominovaly především twilightové prvky a v současnosti se přiklání spíše k forestu, který on sám označuje za groovy forest. Set který pro naši akci Isometric připravuje bude koncipován právě v tomto duchu.

Po boku těchto dvou hudebních osobnosti zahraje též DJ Kashmir jehož sety se vyznačují radostnou dynamikou. V neposlední řadě vystoupí také DJs z mateřských Synaptic Dreams, kteří chystají sety plně hudebních lahůdek. O výzdobu akce se tentokrát postará zkušený dekorativní matador Kashmir se svými přáteli.

★LIVE★
Witch Freak (Banyan records / Estonsko) http://soundcloud.com/witch-freak
Isometric (GloOm Music / Španělsko) http://soundcloud.com/isometric25

★DJs★
Kashmir (Mimo.tv) www.mixcloud.com/djkashmir
Mako (Synaptic Dreams)
Salihlavka (Synaptic Dreams)
Heehy b2b Reborn (Synaptic Dreams) http://soundcloud.com/heehy
http://soundcloud.com/djreborn-1

★DECOS★
Kashmir & friends
LyCrea www.facebook.com/LyCreaDesigns

Plakát: www.riz.cz/q8duj








Termíny