Panzer Storm Fest vol. 5

Hudba, thrash, speed, death
Plzeň se ještě nevzpamatovala z listopadového nájezdu pancéřové bouře a už se sem valí další! Již po páté čeká klub Parlament pařba v roli těch nejtvrdších podžánrů Metalu. A jako vždy je na co se těšit!

AVSLUT
Co si budeme namlouvat - Švédsko je prostě pro metal zemí zaslíbenou, což dokazují kapely, jako například Marduk, Watain a mnoho dalších. A právě z této severské země dorazí do Plzně čerstvá blacková smečka AVSLUT! Ačkoliv se od nich nedá očekávat sálodlouhá diskografie, protože na scéně působí sotva rok, mají na kontě velmi kvalitní EP "Vanskapt" a svému jménu dělají čest napříč Evropou. 17. únor pro ně bude premiéra v České Republice, takže ideální důvod, proč na Panzer dorazit!

HORRIBLE CREATURES
I přesto, že Thrashová smečka HELLOCAUSTOR musela z osobních důvodů své vystoupení na Panzer Storm Festu zrušit, pořadatelé moc dobře věděli, jak uspokojit fanoušky a jako náhradu za ně si pozvali do Plzně nekompromisní Karlovarský Death/Thrashový nářez - HORRIBLE CREATURES! Tato zběsilá čtveřice se valí Evropou teprve krátce, ale své jméno si buduje tak rychle, jak hraje. O tom svědčí také fakt, že jejich zatím jediný počin - EP Depressive Hunt - sklízí pozitivní ohlas ze všech stran a že si je zvou na známější i méně známé akce a festivaly především v Česku a Německu. Zapomeňte na nějaký pravidla a neverending uspávačky - tahle parta vám teprve ukáže, jakže se ten Death/Thrash vlastně dělá!

LAID TO WASTE
Tuto plzeňskou thrash-speedovou čtveřici budou znát hlavně pamětníci pod jménem "KILL KILL KILL!". Mladší Thrasheři ji však znají v dnešní podobě a nejen v Plzni si vybudovala hodně dobré jméno. Na kontě mají kritiky velice oblíbené album "Counterattack" a další album je na cestě, tak uvidíme, co přinese! Oldschoolová cesta zpět do osmdesátek, zvučný ječák, promakané kytarové riffy a nezpomalující bicí - to jsou LAID TO WASTE!

MORNAVAS
Žatecká smečka hrající špinavý, nasraný, poctivý black metal, která pokračuje ve šlápějích Vlada Blasphemera, Maniac Butcher, jejímž cílem je vrátit kořeny Českého Black Metalu zpět mezi nás a nedokončený uskutečnit dokončeným! Těšte se na Blackovou jízdu za zvuků začátku 90. let, ostře nadupané bicí a řev, jenž vám nažene strach!








Termíny