Emerald Shine, Quattro Buggy, Sarkonia

Hudba, metal, rock'n'roll, hard rock, melodic
V Zámeckém klubu se opět rozezní metalové tóny. Představí se tyto kapely:

Emerald Shine (metal / Nový Jičín)
Quattro Buggy (rock'n'roll-hard rock / Nový Jičín)
Sarkonia (metal-melodic / Přerov)

Emerald Shine
- je skupina mladých muzikantů (nejen) z Novojičínska hrající metalovou hudbu, okořeněnou nástroji jako harfa, housle a flétny. Ve své tvorbě se inspiruje přírodou, fantastickými světy a bytostmi, což se odráží v textech písní i ve vyznění hudby samotné. Na konci ledna minulého roku vydala kapela první EP Beneath the Stars, které nyní propaguje na koncertech.

Quattro Buggy
- je novojičínská šestičlenná hard-rock'n'roll kapela s vlastní tvorbou fungující od roku 2014. Před rokem vydala první CD s názvem Blackened Pistols. Jejich koncerty lidi baví nejen díky kvalitní hudbě, ale také faktu, že kapela se umí skvěle odvázat. Písně jsou okořeněné jejich nejnovějším členem, který hudbě dodává šmrnc foukací harmonikou.

Sarkonia
- je kapela, která přináší nejen svou hudební tvorbu, ale také ideologii nabízejícíí zcela jiný pohled do nitra lidské duše a emocí.
Melodická metalová hudba propojuje klasické prvky s elektronickými a dává výrazný prostor pro vzájemné doplňování hned 3 zpěváků. Kapela je poměrně výjimečná také v tomto žánru neobvyklými českými texty. V dubnu 2016 vydala první album Počátek, které si můžete zakoupit přímo u členů kapely nebo v online obchodu vivala.cz.








Termíny