Fantom - zábavná show černého divadla

Divadlo, Volný čas, Pro děti

Tato show je velmi neradiční. Nejde o klasické představení, ale o kompilaci nejlepších scén černého divadla HILT. Vše je pojato hlavně s humorem a nadsázkou, takže neočekávejte klasickou inscenaci, ale zábavu bez přemýšlení. Jen vnímejte efekty a tanec.

KRÁTKÁ UKÁZKA ZDE

Tajemná postava s maskou zvaná „FANTOM“ poprvé diváky okouzlila v roce 1916 v hororovém filmovém zpracování, které se nedochovalo. Po různých jevištních i filmových verzích přichází ve formě černého divadla. Zářivá maska vám otevře dveře do 15 tanečně pantomimických obrazů. Náš Phantom se ujme chlapce a dívky, kteří podlehli stereotypu života a přijme je na malou návštěvu ve světě černého divadla, která jim přinese společný zážitek.

Žánr černého divadla sbírá světové úspěchy již od roku 1955 a jeho základnou se stala Česká republika. Vizuální efekty, vznášející se postavy a kouzlo barev v nekonečném prostoru absolutní tmy je dechberoucím divadelním zážitkem. Autor představení, Theodor Hoidekr, již zrežíroval několik show černého divadla a spolupracoval mimo jiné s největší filmovou star Bollywoodu Abhishekem Bachchanem na galavečeru v New Delhi.

V představení můžete zahlédnout nejen Theodora Hoidekra, původně tanečníka vedle Ivety Bartošové, Yanny Fabian, Heidi Janků, Evy Pilarové, Kateřiny Brožové a mnoha dalších. V souboru HILT hrají např.: Kisa Pivodová - známa nejen jako TV moderátorka a tanečnice, Štěpánka Pencová -řídí HILT s Theodorem, hrála v mnoha filmech v ČR i v zahraničí nebo se objevila na jevištích činohry i opery (aktuálně muzikál The Addams Family Karlín).

Show uvádíme po celý rok vždy út, čt, pá, so od 20:00.





Účinkují

Adela Doskocilova
Andela Hermankova
Bela Dobiasova
Gabriela Stradalova
Kisa Pivodova
Sophia Silhankova
Stepanka Pencova
Theodor Hoidekr
Veronika Ehlenova
 
Hana Samalova
Patrik Bursa
Pavla Mlejnkova
Petr Beranek
Rene Zounar
Roman Kadlec
Veronika Sykorova




Termíny