Výstava pro děti "Byl jednou jeden král Karel IV." v galerii GUD je prodloužena

Výstava, Pro děti

Rádi bychom vás informovali o prodloužení výstavy "Byl jednou jeden král Karel IV." v galerii GUD do konce ledna 2017. Interaktivní výstava o českém králi je určena těm nejmenším návštěvníkům ve věku od 2 do 7 let. Součástí výstavy je zajímavý doprovodný program ve formě workshopů, komentovaných prohlídek apod.

Velmi zábavnou a odlehčenou formou se děti seznámí s osobností Karla IV. Průvodcem výstavy bude veselá postavička šaška Karlíka, který je nejen šprýmař, ale hlavně kamarád. Šašek Karlík představí hlavní fakta spojená s osobou českého krále. Děti mají možnost se převléknout do dobových kostýmů, aby se lépe vžily do historické doby králů, rytířů a princezen. Budeme poznávat cesty Karla IV. na interaktivní mapě, ale také hlavní stavitelské počiny té doby. Poznáme Karla jako učence, hvězdáře, rytíře... 

Malí návštěvníci se tak nejen pobaví, ale odnesou si z výstavy i spoustu zajímavých informací. Celá výstava je doprovázena originálními ilustracemi Marty Hricové.

Galerie GUD je otevřena o víkendu od 10:00 do 18:00 hodin, v týdnu od středy do pátku od 14:00 do 18:00 hodin. Cena vstupenky je 170 Kč za dítě a doprovod.

Aktuální informace o dalších workshopech sledujte na našich webových stránkáchwww.galeriegud.cz









Termíny