Criminal Colection + We on the Moon + Get Lost

Hudba, pop, rock, punk
Rock for People podporuje i mladé kapely, proto vám přiváží miniturné We on the Moon + Criminal Collection!

Criminal Colection www.facebook.com/Criminalcolection
Criminal Collection jsou kapela ze Vsetína, která se pohybuje na scéně už dvanáctým rokem a má za sebou koncerty po celém světě. Zvláštností kapely je to, že hlavní zpěv obstarává bubeník Tom. Kapela vydala před rokem novou desku “Stay for a little while” a před pár měsíci EP s názvem “Honest Songs”, které vychází na vinylu.

We on the Moon www.weonthemoon.com
www.facebook.com/weonthemoonmusic
Brněnská pětice We on the Moon hrající moderní alternativní pop-rock vstoupila do roku 2016 s novým albem “Home” a singlem “Crashes”. Crashes se během krátké doby zařadil mezi TOP 5 nejhranějších songů v českém éteru. WOTM svůj nový počin natáčeli v UK s producentem Deaf Havana, Leem Batiukem, který dodal kapele nový a svěží sound.

Get Lost www.facebook.com/getlostofficial
Projekt Get Lost vznikl oficiálně v prosinci roku 2014. Po prvních pár koncertech se však musely udělat nezbytné změny v sestavě a po dlouhém hledání se kapela dostala do finálního složení, ve kterém od listopadu 2015 hraje doteď. Stylově poměrně nevyhraněná mladá kapela může zaujmout především fanoušky pop-rocku a pop-punku, ale určitě i ostatní, kteří chtějí jen slyšet mladou nekompromisní sílu.

Předprodej v Rock Café.

Rock Café, Praha www.rockcafe.cz
www.facebook.com/rockcafepragueofficial
Mapa: http://mapy.cz/s/ti7G

20:00 - 20:40 Get Lost
20:50 - 21:40 Criminal Colection
21:50 - 22:40 We on the Moon

Pokud ještě nemáte vstupenku na Rock for People 2017, tak na všech koncertech série RFP Presents můžete zakoupit vstupenky na festival za cenu předchozí edice. Pozor, na každém koncertě platí pro prvních 100 vstupenek a je možné zakoupit jen jednu vstupenku na osobu. www.rockforpeople.cz
www.facebook.com/rockforpeople








Termíny