MILUJ SVŮJ ŽIVOT – 48. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Výstava, Kurzy, vzdělání, konference

Ve dnech 10.-12.2.2017 se uskuteční v Praze v pořadí již 48. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů MILUJ SVŮJ ŽIVOT. Základní filosofií festivalu je soustředit na jedno místo nabídku nejrůznějších směrů a stylů a ukázat tak, že všechny tyto metody tu nejsou proto, aby si konkurovaly, ale aby pomáhaly lidem zlepšit život. Během těchto tří dnů se Vám představí více než 150 účinkujících a lektorů z ČR a ze zahraničí, a to hned na osmi místech souběžně. Základ celé akce tvoří přednášky, praktické semináře, zážitkové programy, intenzivní pracovní dílny a mnoho dalších programů z oblasti zdravého životního stylu, osobního rozvoje a ezoteriky.

 

   I tentokráte se můžete těšit na spousty zajímavých lektorů a přednášek:

Poprvé budete mít jedinečnou příležitost se v rámci festivalu setkat s PharmDr. Margit Slimákovou, nejvýraznější českou specialistkou na výživu a zdravotní prevenci. Další osobností je bezesporu spisovatelka a léčitelka Dari Puspa Kabardina, dále např. umělkyně a terapeutka Františka Janečková, redaktor a spisovatel Karel Funk, filipínská léčitelka Estela Palaris Orbito, herečka a moderátorka Gabriela Filippi, naše přední socioložka Doc. PhDr., CSc. Miluše Kubíčková, odborník na ajurvédu PhDr. Bhagwant Singh Sandhu CSc. (Indie) nebo na bioinformační technologie Libuše a Petr Bělousovi…

 

   Nedílnou součástí festivalu se staly celodenní tématické programy. V pátek Vás čeká novinka v podobě cyklu přednášek nazvaného Šifra ke svobodě, kde se Vám představí redaktor časopisu Šifra se svými spolupracovníky a také moderátoři rádia Svobodný vysílač. Sobota pak bude již tradičně patřit makrobiotice a neděle raw stravě.

 

!!!VÁNOČNÍ PERMANENTKA!!!

MOŽNOST PRVNÍ CENY NA VSTUPNÉ - vánoční permanentka 500,- Kč (přihláška a platba do 20.12.2016), vhodné též jako dárek - zasíláme dárkovou poukázku.

 

 

   Na výstavě Vám více než 100 vystavovatelů nabídne své služby a zboží, jen těžko dostupné v běžných prodejnách. Najdete zde šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku a spoustu dalších produktů. Součástí jsou i oblíbené poradny alternativní a klasické medicíny, které Vám nabízí např. výklad karet, snů, frekvenční terapii, masáže, měření aury, feng shui, automatickou kresbu, čtení z ruky, astrologii …

 

   Festival se koná v gymnáziu Omská, Omská 1300, Praha 10 Vršovice. Programy probíhají denně od 10.00 do 21.00 hodin, výstava je přístupná veřejnosti od 10.00 do 20.00 hodin. V areálu najdete i čajovnu a stánky s občerstvením a nabídkou převážně vegetariánských, makrobiotických a raw jídel. Zájemcům o ubytování zašleme ověřené tipy. Podrobný program celého festivalu i veškeré další informace najdete na www.festivalmilujsvujzivot.cz, info: 608 377 573, festiv@ezotera.cz.

 

 

Těšíme se na Vás









Termíny