Dny otevřených dveří Agentury pro evropský globální navigační satelitní systém (GSA)

Volný čas, Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

Zažijte skutečný vesmír v Praze

 

Evropská centrála navigačního systému Galileo zve již podruhé všechny příznivce vesmíru a kosmických technologií na Dny otevřených dveří.

 

Dozvíte se více o práci Agentury pro evropský GNSS (GSA), a zjistíte, jak Evropská unie využívá vesmír a jaký má satelitní navigace vliv na náš každodenní život. Také zjistíte, kolik má GSA českých partnerů, kteří se zúčastnili výzkumných a vývojových vesmírných projektů! Program zahrnuje zajímavé semináře, soutěže, výstavy, animační aktivity pro rodiny s dětmi, činnosti pro školy a jiné zábavné aktivity! Amerika má GPS, my v Evropě máme satelitní systém Galileo. Přijďte si jej prohlédnout, vyfotíte se ve vesmíru nebo zkusíte přistát s pomocí satelitní navigace. Připraveny jsou pro vás i zajímavé ceny.

 

Přijďte v pátek 2. prosince a v sobotu 3. prosince do sídla Agentury pro evropský GNSS (GSA), vstupné je zdarma. Zjistíte, proč je právě Praha srdcem globálního navigačního systému.

 

Těšíme se na vás v budově GSA na adrese Janovského 438/2, Praha 7. V pátek 2. prosince od 8:00 do 18:30 hod. a v sobotu 3. prosince od 9:00 do 18:00 hod









Termíny