Alexandre Glize

Hudba
Kytarista Alexandre Glize pochází z Paříže, po studiích na konzervatoři v Pau (kde později kytaru i vyučoval) a v Londýně na Trinity College of Music, se po angažmá ve Francii a Velké Británii usadil v Praze. Nyní vystupuje se svým Magic guitar project po České republice i Německu. Na počátku roku 2016 vydal své první album – Magic guitar.

Nabídne Vám nový hudební zážitek, který jste ještě neslyšeli, a ukáže Vám kytaru, jak ji ještě neznáte! Vášeň a cit pro hudbu podaná v originálním fusion pojetí, nové technologie a technický pokrok, umožňující kytaristovi využít jej pro vyprávění svého hudebního příběhu. Za pomoci loop systému snoubí hudební smyčky a provádí posluchače rytmy a melodiemi. Nechte se okouzlit, ohromit a vydejte se po strunách kytary na nové hudební dobrodružství!

Alexandrův styl je osobitý mix akustické kytary, latino a fusion, od klasické kytary po jazz až rock´n´roll. Koncerty mají strhující atmosféru, lidem se hudba líbí a jsou nadšeni z toho, co dokáže s jednou kytarou a používáním "loop station", kdy se živě nahrává a stopy pak vrství přes sebe.








Termíny