Stovky nablýskaných karavanů a obytných vozů od více než 40 značek

Výstava, Volný čas, Sport, Pro děti, Turistika

Od 3. do 6. listopadu se na brněnském výstavišti koná Mezinárodní veletrh karavanů a obytných vozů Caravaning Brno. Prohlédněte si stovky modelů více než 40 značek karavanů a obytných vozů na ploše přes 9.000 metrů čtverečních. Z široké škály provedení – od úsporných variant až po ty nejluxusnější – si jistě vyberete. Využijte jedinečnou možnost vidět pohromadě tolik značek! Nechybí ani lákavý doprovodný program, který přinese zážitky z cest po celém světě nebo poradenství pro začínající i zkušené karavanisty. Pomyslnou třešinkou na dortu pak jsou výstavní slevy a akční nabídky – nic tedy nebrání tomu, abyste si se svým novým karavanem odjeli přímo z výstaviště domů či na cesty.

 

Novinky pro rok 2017, ale i osvědčený modely

 

Novinky i osvědčené a oblíbené modely přijedou představit přední dovozci obytných vozů a karavanů, jako je například Caravan Metropol, HvCaravans, KOV Velim, Finaso, Adria Karavany Sedlčany, Pronto Autosalon, PV Caravan, Caravan Centrum Pardubice, Campingworld Neugebauer, Auto Kora top, Hyundai Centrum Praha, Turčan, Donako, a další. Na jaké značky se můžete těšit? Jmenujme alespoň ty nejznámější, jako jsou: LMC, Niesmann Bishoff, Buerstner, Fleurette, Laika, Chausson, Teleco, Telair, Berger, Dethleffs, Laika, Pössl, VANTourer, HOBBY, Pilote, PhoeniX, LeVoyageur, Alden, Goldschmitt, KRS, SUN LIVING, ADRIA MOBIL, Frankia, Elnagh, McLouis, Benimar, GiottiLine, Itineo, Eura mobil, XGO, Carthago, Malibu, WINGAMM, Fendt, Knaus, Challenger, Sterckeman a mnozí další!

 

Nejenom karavany, obytné vozy, ale i potřeby pro kempování

 

Vystavovatelé veletrhu Caravaning Brno nabídnou také komponenty, příslušenství a vybavení obytných vozů a karavanů. Stranou pozornosti nezůstane ani příslušenství a potřeby pro kempování. Nechybí ani vnější izolace obytného vozu, které představí firma KÖNIG SURF. Příslušenství a potřeby pro kempování nabídnou například firmy Eurotrail nebo 4Camping. WoSo trade představí LOTUS GRILL - revoluční bezkouřový gril na dřevěné uhlí.

 

Zážitky z cest, ale i poradenství a další zajímavé informace

 

Návštěvou veletrhu získáte skutečně ucelený přehled o všem, co k cestování a péči o domy na čtyřech kolech neodmyslitelně patří. Nabídku vystavovatelů totiž doplní atraktivní doprovodný program, který jistě zaujme nejenom karavanisty začátečníky. Jeho hlavní součástí je návštěvnicky vyhledávaný poradenský servis, kde poradí odborníci na slovo vzatí. Stranou pozornosti nezůstanou ani přednášky zkušených karavanistů s jejich zajímavými zážitky z cest. Tomáš Brabec poradí s problematikou multimédií, satelitní televize, internetu a zabezpečení obytných vozidel a solárních panelů. Stranou pozornosti nezůstane ani problematika získávání a optimalizace spotřeby elektrické energie. Pavel Pek přiveze cenné rady nejenom pro začátečníky. Dozvíte se například, jak si správně vybrat nový či ojetý obytný automobil nebo karavan, na co se zaměřit při koupi. Majo Grofčík je účastníkem expedice LADA Svetom – Tři propocení řidiči na cestě kolem Kaspického moře. Írán, Turkmenistán, Uzbekistán, Kazachstán a Rusko – 13 000 kilometrů za 30 dní v legendární Ladě 2105 zvané Vasil. Expedice se proslavila především tím, že si nechala v centru Teheránu ukrást auto, poté jej znovu našla a stylem „na žebráka“ pokračovala dalších 8 000 kilometrů. Aneb jak se z jedné super vybavené expedice stali tři žebráci přespávající na slámě. Tato přednáška se uskuteční v neděli od 13:00 hodin.

 

Fanoušci Rally Dakar pozor!

 

Na své si přijdou také fanoušci Rally Dakar - těšit se můžete na představení nové spolupráce mezi Adria Karavany Sedlčany a populárním automobilovým závodníkem Martinem Prokopem a jeho týmem MP sports. V sobotu 5. 11. ve 14.00 hodin proběhne na stánku Adria Karavany Sedlčany představení nového závodního speciálu týmu MP sports připravovaného pro Rally Dakar 2017 a autogramiáda Martina Prokopa spojená se soutěží o zajímavé ceny.

 

AGROTEC SPORTLIFE RALLY SHOW

 

I v letošním roce se při veletrhu Caravaning Brno můžete těšit na další ročník oblíbené AGROTEC SPORTLIFE RALLY SHOW, kterou připravujeme ve spolupráci s firmou Agrotec. Program odstartuje již v pátek jízdou zručnosti s civilní technikou. Na sobotu je připraven hlavní závod včetně autogramiád jezdců, prohlídek závodních vozů a samozřejmě i soutěží pro všechny zájemce. Neděle pak bude patřit závodům legendárních vozidel jako například Tatra 603, Škoda R a mnohé další! Program bude jistě nabitý, nenechají si jej ujít ani známé osobnosti, s kterými se zde budete moci potkat.

 

Bazar karavanů a obytných vozů na Caravaning Brno

 

Praktickým zpestřením celé akce bude i bazar obytných vozidel, kde bude možné karavan nebo přívěs z druhé ruky pořídit nebo naopak nabídnout. Při troše štěstí si na veletrhu Caravaning Brno nejenom vyberete svůj nový karavan, ale můžete i stihnout prodat ten starý. Bazar bude probíhat po celou dobu veletrhu na ploše před pavilonem P.

 

Získejte vstupenku na veletrh výhodněji!

 

Chcete navštívit veletrh výhodněji? Zakupte si vstupenku online! Zvýhodněné vstupenky získáte na www.bvv.cz/caravaning-brno – odkaz VSTUPENKY & REGISTRACE. Vyberte veletrh Caravaning Brno, zaplaťte online, a navštivte veletrh a souběžně konané akce za zvýhodněnou cenu. Sleva platí pouze pro úspěšně provedenou online platbu.

 

Stavte se na brněnské výstaviště, seznamte se s novinkami a trendy v obytných vozech pro nadcházející sezonu. Protože veletrh Caravaning Brno bude zajímavou tečkou za letošní cestovatelskou sezonou a lákadlem na tu příští.

 

Více informací naleznete na www.caravaning-brno.cz









Termíny