The Naked Truth

Divadlo, Volný čas

Nejen divadelní společnost STAGEARTCZ uvádí českou premiéru divadelní hry The Naked Truth, britského autora Dave Simpsona. 

Tato komedie byla ve Velké Británii uváděna s velkým úspěchem a skvělou odezvou diváků i kladně přijata odbornou divadelní kritikou. Po premiéře v Manchestru v roce 2008 sklízela zasloužené ovace během turné po celé Velké Británii. 

The Naked Truth je příběhem pěti žen, které se setkávají ve vesnické tělocvičně-místním „kulturáku“ na kurzu pole dance. 
Ani jedna z nich netuší, co ji čeká, ale každá má svůj vlastní dobrý důvod naučit se tančit u tyče: zvýšit si sebevědomí, získat nebo udržet si muže, vdát se, shodit pár kilogramů anebo se vydat za vytouženou kariérou. 

Kvalitní herecké obsazení je základním předpokladem úspěšné inscenace.Nejinak je tomu i v našem uvedení, kterému vévodí charismatická Chantal Poullain nebo držitelka Českého lva Gabriela Míčová. 

V The Naked Truth se diváci setkají i s dalšími herečkami, které znají z televizních obrazovek – Markétou Plánkovou, Petru Špindlerovou, Klárou Apolenářovou, Annou Stropnickou, Hanou Kusnjerovou nebo Alžbětou Vaculčiakovou a v neposlední řadě i s nepřehlédnutelnou Alenou Bazalovou a talentovanou Natálii Tíchánkovou. 

Premiéra 26. 10. 2016 v Divadle Bolka Polívky 

Více informací a vstupenky naleznete zde: http://bit.ly/TheNakedTruthCZ





Účinkují

Chantal Poullain, Gabriela Míčová, Markéta Plánková, Petra Špindlerová, Klára Apolenářová, Anna Stropnická, Hana Kusnjerová, Alžběta Vaculčiaková, Alena Bazalová, Natálie Tichánková





Termíny