Punk and hardcore session 5

Hudba, hardcore, ska, punk
PŘIJĎ NA KONCERT, ZACHRAŇ PRALES!

V listopadu se uskutreční tří benefiční koncerty na podporu sdružení Prales dětem (projekt GREEN LIFE). Jeden z koncertů proběhne v režiji Bad Little Boy i v libereckém punkovém chrámu jménem AZYL a to za účasti těchto interpretů:

EMPTY HALL OF FAME
Agilní hradcoreový harcovníci, kteří projeli pořádnej flák Evropy a minulý rok se jim podařilo uskutečnit i tour po Brazílii. Hardcore vycházející z kapela jako jsou Verse nebo Modern life is war – to nemůže uhnout!
https://www.youtube.com/watch?v=rbCHFqb7894
https://emptyhalloffame.bandcamp.com/

JET8
Pražská šestice servírující výbušný cocktail ve kterém se míchá hardcore, punkrock a vše je podpořené dechovou sekcí. JET8 stihli za jedenáct let své existence projet značnou část Evropy a vydat tři alba, z nichž poslední s názvem Music industry sucks zabíjí! Těš se na hudební orgasmus a propocenou košili!
https://www.youtube.com/watch?v=2OM2e45WYSA
https://www.youtube.com/watch?v=QzDqtyblb6s
https://jet8.bandcamp.com/

ALIUSTERRA
Tito pánové a dáma jsou doslova zjevením nejen na brněnské hc/punk scéně. Osobitá kapela s lyrickými, ale angažovanými texty, která propátrává v Čechách příliš nezčeřené vody střednětempého punku. Oboupohlavní vokál a uhrančivé riffy.
https://aliusterra.bandcamp.com/

SCALP
Středočesko/severočeská kapela, která svým energickým hc/punkem víří zdejší prach již téměř deset let.
https://www.youtube.com/watch?v=3JQb7D2rllo
https://scalpband.bandcamp.com/album/z-kon-d-ungle-cd-singl

AKUSTIX PASSKA
Kurt a jeho španělka aneb nová folkpunková tvář umazaná od černého uhlí. Čerstvá novinka ze světa jednočlenného akutstického punku.

SPOLEK PRALES DĚTEM (PROJEKT GREEN LIFE)
Prales dětem působí na Sumatře, kde vykupuje části deštného pralesa sousedící s národním parkem. Svým jednáním a působením se snaží znesnadnit pytlácké aktivity a rozpínání průmyslu s palmovým olejem. Sdružení prostřednictvím projektu Green life organizuje dobrovolnické programy, staví vzdělávací zařízení pro místní komunitu, chrání ohrožený druh Tygra sumaterského a organizuje protipytlácké hlídky.
Více info o sdružení zde:
http://pralesdetem.cz/
https://www.facebook.com/PROJEKT-GREEN-LIFE-OS-Prales-dětem-467492690435/?fref=ts

Peníze z benefitu budou použity na odkup části pralesa. 1 ar stojí 900 kč. Kolik arů se nám podaří uchránit před palmovým průmyslem a pytláky záleží i na tobě - PŘIJĎ NA KONCERT, ZACHRAŇ PRALES!








Termíny