Funk Masters Party CZ: Disconnexion (Live / CZ) + Jayl Funk (Honkey Phonk / GER) + Hi5Live + Get Fonky 3 Decks Show

Hudba, funk, pop
Disconnexion www.disconnexion.cz
www.facebook.com/Disconnexion

Jayl Funk (Honkey Phonk / Německo) www.jayl-funk.com
www.facebook.com/Jayl-Funk-108495182554501

Hi5Live (DJs & live musicians) www.facebook.com/truehi5live
http://soundcloud.com/hi5live

Get Fonky 3 Decks Show (Brada & Goldstar)
www.facebook.com/getfonkyradioshow

Předprodej v Rock Café a GoOut.cz (+ poplatky)
http://goout.net/cs/listky/funk-masters-disconnexion+jayl-funk+dalsi/bir

Po pěti letech působení na české scéně přichází Funkmasters s novým konceptem parties, kde včetně zajímavých zahraničních djs vystoupí i tuzemské kapely věnující se funky, soulu a groovy muzice.

Abychom vám nabídli co největší komfort, rozhodli jsme se přesunout své působení do klubu Rock Café.

Rock Café je díky svému umístění v samotném centru Prahy snadno dostupnou lokalitou, se skvělým zvukovým aparátem a s dostatečným prostorem na tancování.

Na první vydání Funkmasters v novém kabátě, zavítá třebíčská kapela Disconnexion. Toto sedmičlenné uskupení se svým novým klipem k písni Kelly (parodii na Beverly Hills 90210) vás jistě nenechá na pochybách, že má česká funková scéna stále co nabídnout.

Dále bychom rádi představili zahraničního hosta, Dje a producenta Jayl Funka z německého Norimberka, který stál před pěti lety u zrodu Funk Masters. Jsme moc rádi, že opět přijal naše pozvání a ukončí tak 5ti letou tradici a načne s námi pětiletku novou.

Pomyslnou třešničkou na funkovém dortu bude pražský projekt Hi5Live, sestavený ze šikovných djs a doprovodných muzikantů kteří se pohybují kolem pražské funkové formace United Heads. Jejich vystoupení v čele s Djs Sunpajou & Loopinem za doprovodu Riche FD na saxofon a Roberta Richiho na bicí vás jistě nenechají chladnými před koncertem již zmiňovaných Disconnexion.

Poslední z vystupujících jsou domácí djs Brada & Goldstar působící 3 roky v Get Fonky Radio Show na internetovém radiu Streetculture. Společným setem ze tří gramofonů celou párty zahájí, tak nezapomeňte přijít včas,) Začíná se již v devět večer.

Plakát: www.riz.cz/ykuwm

Rock Café, Praha www.rockcafe.cz
www.facebook.com/rockcafepragueofficial
Mapa: http://mapy.cz/s/ti7G

Funk Masters www.funkmasters.cz
www.facebook.com/funkmasterscz








Termíny