Korben Dallas + špeciálny hosť Cambiar La Música

Hudba, rock, alternative
Korben Dallas + speciální host Cambiar La Música

Vstupenky:
stání - předprodej: 300 Kč
stání - na místě: 350 Kč
sezení - předprodej: 350 Kč
sezení - na místě: 400 Kč

Slovenští Korben Dallas se na podzim soustředí zejména na přípravu nového studiového alba, které by mělo vyjít na jaře 2017. Přitom ale odehrají i sérii čtyř koncertů, na kterých se jako speciální host představí dívčí pěvecký sbor Cambiar La Música. Korben se s dívkami setkali na pódiu letního festivalu, a jejich vystoupení kapelu okouzlilo natolik, že se rozhodli pozvat je na společné podzimní koncerty.

28. 10. Žilina – Smer Music Bar
29. 10. Praha – Palác Akropolis
18. 11. Košice – Tabačka Kulturfabrik
19. 11. Bratislava – Ateliér Babylon

Korben Dallas se za pár let vypracovali z undergroundové scény na jednu z nejžádanějších slovenských klubových a festivalových kapel. Debutovým albem Pekné cesty zaujali kritiky, výrazněji se prosadili s druhým albem Karnevalová vrana. Na Radio_Head Awards 2013 získali ceny za nejlepší album, singl (Otec) a nejlepší koncertní kapelu. V roce 2014 skupina vydala třetí album Banská Bystrica, v roce 2015 album se symfonickým orchestrem Kam ideme.

Cambiar La Música je dívčí pěvecký sbor z Pohronské Polhory. Dívky se věnují různým žánrem sborové hudby, které interpretují specifickým způsobem. Jejich repertoár zahrnuje hudbu klasickou, gospelovou, muzikálovou, ale zejména folklórní hudbu z různých zemí světa (Bulharsko, Indonésie, Filipíny, Irsko, atd.). Dívky jsou vítězkami několika soutěží, jako jsou mezinárodní soutěž Praga Cantat 2014, mezinárodní soutěž V. F. Bystrého 2015, a celostátní soutěž Mládež spieva 2014 a 2016.








Termíny