ONE MAN SHOW NIGHT vol.1

Hudba
Chystáme pro Vás v Bezvědomí nový seriál koncertů nazvaný ONE MAN SHOW NIGHT! Noc plná překvapení a obdivu, co vlastně může jeden člověk dokázat sám na stage! V rámci toho to seriálu, se Vám pokusíme předvést spousty umělců z celého světa!

♫ ♫ ♫ Derek Brown (USA) Saxofon beatbox ♫ ♫ ♫
http://www.derekbrownsax.com/video
https://www.youtube.com/watch?v=8LEuTnykXp4
https://www.youtube.com/watch?v=23I8OtXCs3o

Inovátor Derek Brown pochází z Chicaga, kde hraje v několika uznávaných hudebních projektech. Sám se však vydává se saxofonem po celém světě a ohromuje posluchače svou kombinací originální hry na saxofon a beatbox-u. Jeho repertoár tvoří světové skladby kombinující jazz, funky, pop...

♫ ♫ ♫ Cagi beatbox (Opava) beatbox ♫ ♫ ♫
https://www.youtube.com/watch?v=Q8ICGBTI4bU
https://www.facebook.com/lukas.kadidlo.5/videos/10205624343302589/

Cagi je oficiální mistr České republiky v beatboxu z roku 2015. A na otevíračce Béza jsme se o tom mohli všichni přesvědčit!!! Celý sál plný lidí tancoval na to, co dokáže jeden člověk pouze pusou!!! V Cagiho vystoupení můžete slyšet hodně různých stylů jako je Drum and Bass, Dubstep, RaggaDancehall, Techno, Tekno, Hiphop a další.

♫ ♫ ♫ Stoker One Man Band (Chrudim) těžký blues - rock´n´roll ♫ ♫ ♫
https://www.youtube.com/watch?v=snuQ2C-QXck

Basista dobře známého Dead Camel Blues Bandu se svým sólovým projektem. Jeden člověk, hrající zároveň na resofonickou kytaru (rozuměj železnou), bicí a foukací harmoniku. Ke všemu zároveň přes kytarové a basové kombo. Přijďte se poslechnout tohohle starýho parda a jeho rychlý, těžký a brutální blues.

Další interprety doplníme! Víše vstupného nepůjde přes kylo! Těšte se na afterparty jednoho DJ!








Termíny