Nekráčíme sami

Hudba, hardcore, jazz
Hlavní koncert bude probíhat „nahoře“ v sále kde stojí nastálo kruhová „manéž“ , ze stropu by měla být zavěšena instalace od Václava Girsy, a prostor bude oživen video artem ( 2 plátna + strop ) , světelnou podporu zajistí Jan Pospíšil z LightPlus8 .
Koncerty na druhé scéně ve sklepním klubu proběhnou po 22:00 , v horním sále bude probíhat vizuální chill out ...
vše uzavřou DJ´s . končit by se mělo okolo 2:00 ….

David Vrbík - laserová struna … ambient
Laserová struna je DIY instrument na pomezí hudebního nástroje a vizualního objektu z dílny David Vrbíka. Vznikla v roce 2008 a dál se postupně rozvíjí sérií experimentáních testů.Nyní se vám představí ve verzi 3.0 s analogovým řízením a Karplus-strongovým rezonančním algoritmem.

STRÖM – nová kapela složená ze členů (bývalých) kapel jako SLUT , Plexis , Mud Pies, The Öggg, WR1NG, Port Brasta Crew, The Slaves Of Stadium Rock atd
Česky zpívaný progresivní mix HC, jazzu , noise a art rocku … něco mezi DG 307 a King Crimson !!!

Střešovická Kramle - Eklektická formace Střešovická kramle má prapůvod již v 80.letech. Na její krátkou existenci navázal Girsa společně s Danem Vlčkem před pár lety a posunul svou punkovou tvorbu do mixu techna,noise, punku a metalu.Zprvu vzkříšený projekt pro otevření výstavy se představí výročním 50. koncertem v neobvyklé sestavě Václav Girsa - zpěv, kytara, Dan Vlček - keyboards, programing, Michal Mariánek - keyboards, programing, Tomáš Hrůza drums, percussion, Tom Kotik - bass, Tereza Špinková - violoncello, Tyler Noble - drums, percussion a Hrádek - sólová kytara.

Černá ruka – exkluzivní Rock  'n'  Roll z podbabské undergroundové komunity, koncert Černé ruky .... it´s party time !!!








Termíny