Děti si zdarma zasportují v Monkey´s Gym a Juklíku

Volný čas, Sport, Pro děti

Děti si zdarma zasportují v Monkey´s Gym a Juklíku

Lekce unikátního cvičení pro děti a volné hodiny plavání nabízejí v pátek 9. září 2016 v pražském Baby Clubu Juklík, kde najdete kromě bazénu s příjemně teplou vodou a spoustou atrakcí, tělocvičnu Monkey´s Gym navrženou speciálně pro děti. V rámci Dnů otevřených dveří si vaše ratolesti užijí spoustu zábavy a také si zařádí na prostorné a vybavené zahradě, zatímco rodiče si odpočinou při dobré kávě.

Od 14 do 18 hodin si můžete vyzkoušet 30 minutovou lekci v tělocvičně Monkey´s Gym pod vedením zkušených a milých lektorů. Vybavení tělocvičny je vyrobeno speciálně pro děti, ať už se jedná o kladiny, bradla, žebřiny, trampolíny, barevné a měkké cvičební prvky nebo horolezeckou stěnu. Cvičit tady mohou děti už od 6 měsíců do 7 let. Ukázkové lekce jsou rozdělené dle věku dítěte – s dětmi do 2,5 let vždy cvičí i rodiče. A pokud se rovnou rozhodnete zakoupit pro svou ratolest kurz cvičení pro semestr podzim/zima 2016, má pro vás Monkey´s Gym připravené malé překvapení.

Od 18 hodin se pak v tělocvičně Monkey´s Gym bude konat ukázková 30 minutová lekce cvičení pro těhotné.

Ukázkové hodiny cvičení pro děti i těhotné jsou zdarma!

Pořadatelé předpokládají velký zájem, proto je nutné si lekci rezervovat na www.monkeysgym.cz, kde najdete i podrobné informace k průběhu Dne otevřených dveří.

Od 14 do 18 hodin si můžete zajít na volné plavání na neorganizované hodinové lekci, kdy na děti bude čekat příjemně teplý bazén a k dispozici vám budou i všechny pomůcky, které se v Baby Clubu Juklík používají při výuce. Cena za osobu, která půjde do vody, je 150 Kč (pokud od září chodíte na pravidelné kurzy plavání do Juklíku je cena 100 Kč za osobu). Kapacita bazénu je omezená a je nutno si místo rezervovat na tel. 251 610 441.

V případě hezkého počasí se mohou děti vyřádit na krásně vybavené zahradě a rodiče si posedět u dobré kávy či koláčku.









Termíny