Park Mirakulum & Velký tankový den

Volný čas, Sport, Pro děti, Turistika

Milovický Park Mirakulum a Tankodrom Milovice, dva sousedící areály plné různorodé zábavy, se v sobotu 27. srpna opět spojí – a vytvoří tak poslední prázdninovou sobotu den nezapomenutelných zážitků. Od 10 do 18 hodin budou návštěvníci moci zakusit věci, které se běžně nenabízejí. Vše dle názvu – Velký tankový den.

 

Nezapomenutelné jízdy na obrněných transportérech BVP, Hummerech H1 nebo Tatrách 813 příjezd vojenské kolony, jízdy na čtyřkolkách nebo lety vrtulníkem patří k velkým magnetům. Každý Rodinný den je využijí stovky malých i velkých návštěvníků.

 

Kluci všech věkových kategorií ocení třeba prohlídku americké základny z Vietnamu, výcvikovou dráhu US Army, kdokoliv si může zahrát paintball nebo se podívat na dobovou ukázku vojenských bitev. Za tímto programem se návštěvníci Mirakula mohou vypravit pěšky nebo po úzkokolejné železnici.

 

Vedle živých akcí čekají na návštěvníky Tankodromu například podzemní vojenská základna, vietnamská vesnice a samozřejmě nechybí ani výstava vojenské techniky. Podél tratě je možné v ohradách vidět ovečky, jelena a laně, krávy, oslíky, koně, lamy či kozy.

 

Více na www.mirakulum.cz









Kontakty

www.mirakulum.cz

Termíny