TeamGolf 2016

Volný čas, Sport

Pátek 23. 9. 2016 Poděbrady 18 jamek/start Canon 9:00

Turnaj TeamGolf 2016 organizujeme pro:

setkání (nejen) firemních přátel a poznání nových, podporu nadací Ruce na prsa a STK pro chlapy,šíření firemní kultury FAIR PLAY BUSINESS, hezkou hru a příjemnou energii z přátelské atmosféry.

Turnaj TeamGolf 2016 je určen pro:

firemní sportovce a golfové nadšence, golfovou veřejnost a kohokoli s příjemnou energií, ženy a muže připravené užít si hezkou hru ve dvojicích

Vyhlásíme vítězné dvojice v těchto kategoriích:

  • vítězný tým (dvojice) ženy
  • vítězný tým (dvojice) muži
  • vítězný tým smíšená dvojice

Speciálně vyhlášené kategorie s nejlepším výsledkem v kategorii:

  • pohár pro nejlépe hrající firemní sportovce
  • pohár pro nejlépe reprezentovanou firmu (součet pořadí všech hráčů z jedné firmy)
  • pohár pro nejlépe hrající zkušené (Senior Cup 55+ )
  • pohár pro nejlépe hrající maminky (Maminy Cup)
  • pohár pro nejlépe hrající studenty (Univerzitní hry)

Při Texas Scramble hrají dvojice spolu na společný výsledek. Oba hráči hrají vždy svým míčem, ale vždy z místa dopadu předchozí výhodnější rány dvojice.

Turnaj je organizován s cílem přátelské a pohodové atmosféry, pro setkání s přáteli nebo s těmi, kteří se přáteli teprve stanou. :-) Těšíme se na všechny pohodové hráče, kteří myslí na své zdraví a mají koule na hezkou hru i prohmat prsou. Záštita od Business Friends Federation nám pomáhá spojit příjemné s užitečným a na akci podpořit i přátelské propojování firem a současně hrdě hájit logo své firmy mezi ostatními.

Dejte ruce na prsa a ukažte, že máte koule na hezkou hru a podporu nadací Ruce na prsa a STK pro chlapy. Odměnou Vám bude setkání s hráči, kteří se za svou hru nestydí. Golfový turnaj TeamGolf 2016 se uskuteční v rámci dvoudenní akce České národní hry. Potkáte se tak s golfisty z firem, univerzit a regionů celé České republiky. Přidejte se k největšímu a nejpohodovějšímu turnaji, kde neexistuje žádné tabu.

VIP hostem a hráčem bude i zakladatel nadačního fondu STK pro chlapy a zkušený olympionik Petr Koukal.

Součástí doprovodného programu bude také možnost získání Licence instruktora prohmatu pod vedením odbornic z nadace Ruce na prsa.

Startovné dvojice pro vstup do turnaje: 2 000 Kč/hráč

Fee hřiště: 900 Kč/hráč

Přihlášení na turnaj zde.









Kontakty

www.teamgolf.cz

Termíny