Úžasný prázdninový výlet pro celou rodinku

Pro děti

V příjemném prostředí Svíčkárny můžete strávit společně s celou rodinou ty nejkrásnější chvíle zpestřené kretivním workshopem v rámci nehož si můžete výrábět svíčky, při jejichž barvení si můžete vybírat z jedenácti různých barevných politur a následně zdobit polevou Starwax, kterou jsme si pro Vás na prázdniny přichistali.

Společné chvíle také spestříte vykrajováním glycerinových mýdel s olivovým olejem nebo nasypáním vlastní lahvičky koupelové soli a to vše v čistě přírodní kvalitě v prázninových vůních a barvách.

Aby byli děti po prázdninách do školy na 100% připraveny, vyrobíte si spolu s nimi voskové pastelky různých tvarů a velikostí, obsahujících jen včelí vosk, potravinářké barvivo a olivový olej.


Designová sypaná parafinová svíčka pak bude ozdobou vašeho bytu nebo domečku, navíc přesně taková, jakou si ji přejete.


V rámci svíčkové dílny se nachází také prodejna s již hotovými svíčkami, vosky a oleji do aromalamp, osvěžovači vzduchu, solemi a prášky do myčky či pračky a sposta dalších krásných výrobků. Každého milovníka zvířat také potěší naše minifarma, kde najdete kozenky, ovečky i miniovečky, miniprasátka a slepičky hedvábničky. Vrcholem je pak pár papoušku Ara, které vám při tvoření budou vesele poletovat nad hlavou. Stačí jen přijet a přesvědčit se, jak krásně můžete strávit společné chvíle s rodinou.

Těšíme se na vás, kolektiv Svíčkárny RODAS Olomouc.









Termíny