Techno Sabotaz

Hudba

Techno Sabotaz - nová klubovka v Olomouci

Olomouc má novou klubovou párty. Akce nese název Sabotaz (pro zjednodušení byla vypuštěna diakritika) a od podobných akcí se odlišuje svou zajímavou filozofií. Její hudební zaměření je orientováno hlavně na techno a případně jeho různé odnože.V případě zájmu ze strany clubberů budou přidány i jiné styly. Podle hudebního stylu, na který bude konkrétní díl párty zaměřen, se bude také daná akce jmenovat. V případě, že hlavní náplní akce bude techno, tak se akce bude jmenovat Techno Sabotaz.

 

Z názvu párty by se někdo mohl mylně domnívat, že v tomto konkrétním případě chtějí pořadatelé této klubovky sabotovat techno kultůru. Ve skutečnosti je vše úpně jinak. Cílem je nabídnout clubberům neokoukaná a přitom kvalitní jména, jak z České republiky, tak i ze zahraničí, která jsou více spojována s kvalitním DJingem než s dobrou reklamou nebo známostmi. Především se bude jednat o lidi, vydávající na beatportu,junodownload atd. a o lidi jejichž DJské umění je srovnatelné s předními DJs avšak nemají takovou mediální podporu.


Jako nejvhodnější prostor pro konání této párty byl vybrán olomoucký S klub (A.M.C.). S klub je v současnosti největší olomoucký klubový prostor, který má velkou výhodu ve svém umístění. Klub se nachází nedaleko centra města a z hlavního vlakového nádraží to také není daleko. Prostředí tohoto klubu by se dalo charakterizovat jako kompromis mezi klubovým tanečním mainstreamem a undegroundem. Dalším kladným bodem pro tento klub jsou velice rozumné ceny na baru. První díl párty se bude jmenovat Sabotaz01: The First Mission a bude se jednat o techno edici (Techno Sabotaz). Akce se uskuteční v pátek 9.10.2009 za skromné zaváděcí vstupné ve výši 50Kč.

Headlinerem prvního dílu bude DJ Kaisersoze, který patří mezi přední české techno Dje. Na akci Techno Sabotaz vystoupí Kaisersoze v exkluzivním 4-hodinovém techno setu. Dalším vystupujícím bude brněnský DJ Stereoman, který momentálně ve spolupráci se serverem techno.cz připravuje další recenzi na DVS, tentokrát se jedná o produkt Traktor Scratch Pro od firmy Native Instruments. V případě zájmu ze strany čtenářů Stereoman zahájí akci prezentací tohoto produktu. Více o prezentaci se dozvíte na Stereomanových stránkách www.stereoman.com-eu.net nebo na stránkach webu djforum.cz, kde se o mohou zájemci o prezentaci přihlásit v následujícím tématu: zde

Kromě zahájení bude pravděpodobně Stereoman i ten, kdo celou akci uzavře. Východočeskou scénu přijedou reprezentovat DJs Klap-in a Scoop, kterému v průběhu září vyjde u ISIS records další EP. Olomoucký kraj bude kromě Jiřího Kořínka zastoupen také známou olomouckou dvojicí Muerto & Dybezz a DJem Ajfelem.

Více se o akci můžete dočíst na jejím oficiálním webu, který se nachází na adrese: www.sabotaz.org

 

 





Účinkují

KAISERSOZE

STEREOMAN

SCOOP

KLAP-IN

MUERTO&DYBEZZ

AJFEL





Kontakty

www.sabotaz.org

Termíny