Postřižiny na mníšeckém zámku

Divadlo

Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. A dobře dařit se určitě bude i při zábavném divadelním představení Postřižiny na nádvoří zámku v Mníšku pod Brdy ve dnech 5. a 6. srpna 2016, protože nás přenese do prostředí pivovaru. Ocitneme se v poklidné době první republiky ve společnosti pivovarských zaměstnanců, majitelů i rodiny jeho správce. Těšit se můžeme na vtipné vyprávění ukřičeného švagříčka Pepina,na dlouhovlasou Maryšku milující pivo a zabijačku i na nervózního správce Francina, který je nejšťastnější, když je jeho žena lazar a může se o ní postarat.

A koho z oblíbených herců uvidíme při letošním divadle? Například Lumíra Olšovského nebo Petra Jančaříka, který se ujme role doktora Gruntoráda. Co myslíte, usne při lékařské prohlídce paní správcové jako ve známém filmu? A co Maryška, bude si dopřávat lahodné pivo k snídani? Koupat se v kádi? Chystat zabíjačku pro správní radu? Poleze na Mníšku na komín alébrž na „beobachtungštele“? Nechá si ostříhat své dlouhé vlasy, jež jsou spolu s kašnou symbolem města, jak podotkl jeden ctihodný občan? To se nechme překvapit.

Vstupenky jsou již v předprodeji za jednotnou cenu 290 Kč, na místě před představením budou stát 320 Kč. Neváhejte tedy a nakupujte na pokladně zámku nebo rezervujte mailem. Letní atmosféru nostalgicky vzpomínaných časů první republiky si nenechte ujít!









Termíny