XXIII. setkání na vrcholech, Javorníky

Volný čas, Sport, Pro děti, Turistika

Pro rok 2009 jsme stejně jako v minulém roce naplánovali dvě setkání na vrcholech s časopisem Treking. První letošní, celkově však již XXII. setkání probělo v Orlických horách poslední dubnovou sobotu. Druhé ze setkání připravujeme již na 10.10. na vrcholu Velkého Javorníku v Javorníkách.

Poprvé míříme s touto tradiční akcí do pohraničních Javorníků, které jsou rájem nejen turistů, ale také cykloturistů a lyžařů. Rádi si vybíráme zajímavé a pokud možno i nejvyšší vrcholy. Proto jsme si i tentokráte vybrali nejvyšší vrchol pohoří - Velký Javorník. Přístupové trasy jsou možné z řady stran, doporučujeme středisko Kasárna - viz naši turistickou mapu. V sobotu 10.10. vás tady budeme očekávat od 13.00 do 16.00 na vrcholu Velkého Javorníku, připraveny budeme mít příležitostné razítko i účastnické listy. Rovněž jsme pro vás připravili nějaké to soutěžení o zlatý poklad, který bude zakopán v lesích Javorníků. Přijedete-li nás navštívit budete třeba právě vy jeho šťastnými nálezci.

U podzimních akcí nepřipravujeme večerní promítání. Nestíháme, protože v tomto období jsme velice zaneprázdněni. Proto bude večer probíhat pouze neformální setkání na turistické chatě Bačkárka, kontakty pro rezervaci ubytování naleznete na následující stránce.









Termíny