Vyrobte si minialbum na tvořivém kurzu v Juklíku

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Vyrobte si minialbum na tvořivém kurzu v Juklíku

Milujete tvoření s papírem? Rádi byste vyzkoušeli nové techniky? Jste začátečník a chcete teprve tvoření s papírem vyzkoušet? Přijďte si do Baby Clubu Juklík na Praze 5 9. června vyrobit krásné kartonové minialbum.

Akce vypukne ve čtvrtek 9. června v 17.30 a tvořit se tady bude pod dohledem zkušené lektorky Diany Majerové až do 20.30. Na kurzu si vyrobíte desky alba, které ozdobíte papírem dle vašeho výběru a opatříte si je zavíracím mechanismem a vlastním zdobením. Následně se budou vyrábět stránky, které vypadají jako harmonika. Na kurzu vám budou k dispozici základní pomůcky jako scrapbookové papíry, vyřezávací mašinky Big Shot, chipboardy nebo samolepky a mnohé další kreativní věci, které vás jistě nadchnou.

Album bude připraveno tak, že už doma jen vlepíte fotografie, přání a upomínkové předměty. A bude hotový bezvadný hand-made dárek: pro vás, pro manžela, pro babičku, pro děti…

Pro koho je kurz určen: Pro dospělé všech kategorií zručnosti – nudit se nebudou zkušení, ale rozhodně vše zvládnou i úplní začátečníci.

Cena: 550 Kč. Veškerý materiál je zdarma, stejně jako káva, čaj, voda po celou dobu kurzu a také drobné občerstvení.

Co si přinést: Dobrou náladu, kreativního ducha, přezůvky, můžete, ale nemusíte fotografie (cca 8 kusů, ideálně velikost 8x8 cm).

Předchozí rezervace je nezbytná, kurz je bohužel omezen počtem osob: telefonicky na 251 610 441









Termíny