QUEENS STYLE ZONE

Volný čas, Hudba, Sport

První ze série připravovaných street dance akcí pod názvem QUEENS STYLE ZONE můžete navštívit vostravském klubu Marley na výstavišti Černá Louka vsobotu 12. září 2009.

Proběhnou battly hip hop 1vs1 a new jack swing (resp. hype) 2vs2, těšit se ale můžete i na dancehall showcase. O tom, kdo ztanečníků si zakce odnese hiphopové oblečení od generálního partnera hip hop shopu Queens ( http://www.queens.cz ), rozhodne porota ve složení Mikee (The Next Movement Praha), Verča (B-Fresh Brno) a Lowa (Ostrava). Beaty tanečníkům dodá Dj Daniell a kolegou za mikrofonem mu bude Kmín zrádia Helax.

Přijít povzbudit všechny tanečníky a omrknout, kam se posunula street dance scéna vOstravě a okolí, můžete od 17:00 hod. To vklubu Marley odstartují první kola battlů. To nejlepší, tedy semifinále a finále, uvidíte kolem 21:00 hod. Následně propukne after party, na které se bude dál tančit, jamovat, atd.

Chcete si na battlu zatancovat? Přihlaste se prostřednictvím webového formuláře na http://stylezone.hiphopdance.cz nejpozději do 9. 9. 2009. Na stejné adrese najdete také kompletní informace kbattlu.

Pro všechny, kteří se voblasti pouličního tance také něco přiučit, se chystají ten samý den, tj. vsobotu 12.září 2009, workshopy sporotci akce. Ty proběhnou pod názvem Street Dance Session: Style Zone edition vtanečním studiu TŠ Mládí. Za blok tří workshopů (taneční styly hip hop, new jack swing a locking) zaplatíte 300 Kč. Registrovat na workshopy se můžete prostřednictvím http://stylezone.hiphopdance.cz ...

Street dance battle & workshop QUEENS STYLE ZONE vprodukci nového street dance portálu HIPHOPDANCE.CZ ( http://www.hiphopdance.cz ) určitě bude stát za to. Pokud se chcete dobře pobavit a podpořit pouliční tanec na Severní Moravě, doražte 12. září 2009. Workshopy ve studiu TŠ Mládí startují v10:00 hod., battly vMarley clubu potom v17:00 hod. Srdečně vás zvou partneři akce Queens, rádio Helax, MetanCity.com, Free-Dee, BigUp.cz a Rnb.cz.

 





Účinkují

- hip hop dance battle 1 vs 1
- new jack swing battle 2 vs 2
- dancehall showcase





Termíny