Kong - příměstský tábor pro děti od 8 let

Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

Kdo si hraje, nezlobí. A v Hampsonu se také naučí, dodáváme. Děti o prázdninách u nás čeká množství projektů, her, písniček a zábavných úkolů v angličtině. Umíme zaujmout jejich pozornost, pobavit je, poučit a poskytnout jim možnost se hladce zapojit do mnoha aktivit ve vřelém prostředí. Hlavní učební pomůckou kroužků jsou knížky v upraveném vydání pro děti od nakladatelství Penguin Books.

I o letních prázdninách letošního roku je tu pro vás zajímavý a osvědčený prázdninový projekt pro děti předškolního i školního věku. Po dobu jednoho týdne vždy od 8:00 do 13:00 bude vaše dítě trávit smysluplně čas při kreativních činnostech a hrách a přitom se nenásilně zdokonalovat v angličtině. Program probíhá v sídle jazykové školy Hampson v centru města (tř. Václava Klementa 601), kde jsou k dispozici jak speciální vybavené učebny, tak uzavřená zahrada pro venkovní aktivity.

 

Jazyková výuka v Hampsonu je sázkou na kvalitu. Hampson byl jednou z prvních institucí v tehdejším Československu, kde byla zahájena výuka cizích jazyků pro předškolní děti. Tuto tradici neustále rozvíjíme a jako největší centrum mimoškolního vzdělávání v regionu nabízíme nejen intenzivní docházkovou i pobytovou výuku cizích jazyků pro dospělé, ale i kvalitní výuku angličtiny pro všechny věkové kategorie dětí.





Účinkují

Ann Darrowová je herečka, která nemá práci ani peníze. Carl Denham chce natočit film, ale ne ve Spojených státech. Daleko od New Yorku se nachází ostrov, kde žije obrovský King Kong. Kdo bude žít a kdo zemře?





Termíny