NAROZENINY SKŘÍTKA FÁBULY aneb slavnostní ukončení sezony 2016

Divadlo, Volný čas, Sport, Pro děti, Turistika

Velká narozeninová akce pro děti slavnostně ukončí pohádkovou sezonu 2016!

 

Dnes bude atmosféra v Pohádkové říši opravdu slavnostní. Spousta zábavy, muziky a dobrého jídla, jak se na obří narozeninovou oslavu sluší a patří. A vy všichni jste zváni!

 

Hledáte tip na výlet na poslední prázdninovou neděli? Pohádkové bytosti si pro vás dnes připravili opravdu velkolepou oslavu. Děti se mohou těšit na bohatý doprovodný program, soutěže a samozřejmě obří narozeninový dort. Dospělí zase na velkou grilovačku za doprovodu příjemné muziky. A všichni budeme netrpělivě očekávat slavnostní vyhlášení nejoblíbenější pohádkové bytosti prázdninové sezony 2016. Takové budou Narozeniny skřítka Fábuly v Pohádkové říši!

 

Tento den je velmi očekávaný hlavně u našich pohádkových bytostí. Po celé léto totiž probíhá v Pohádkové říši soutěž o nejoblíbenější pohádkovou bytost. A právě dnes to celé prázdninové snažení slavnostně vrcholí. Takže jestli řešíte, kam na výlet tento víkend, vězte, že dnes to bude u Fábuly opravdu „veliké“.

 

Poté, co si užijete celodenní rodinný program v pohádkovém slepení, dílnách, hlavolamech, bludišti,…a shlédnete dopolední „narozeninovou pohádku“ a odpolední divadelní příběh“ jak pejsek s kočičkou vařili dort“, přijde na řadu slavnostní vyhlášení. Ale nemyslete si, že dnešní kulturní akce přinese ocenění jen našim pohádkovým postavičkám. I z řad návštěvníků, kteří celé léto hlasovali, vylosujeme 3 šťastlivce, na které čekají velké dárkové koše plné Fábulových dobrot, dárkových poukázek do Pohádkové říše a dalších překvapení.

 

No a co by to bylo za narozeniny bez hromady dobrého jídla. Po celý den proto budeme hrát na kytaru a zpívat a při tom hodovat. Dospělí si nacpou bříško spoustou grilovaných dobrot a děti zase potěšíme slaďoučkým obřím narozeninovým dortem.

 

Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodenní výlet do Pohádkové říše Fábula a nezapomeňte, že kulturní akce se koná za každého počasí. V horku vás schováme v pohádkovém sklepení, v dešti vás čeká zábava pro děti i dospělé uvnitř pod střechou a za příjemného počasí  se můžete těšit na spoustu aktivit pod širým nebem.

 

  • 10,00 – otvíráme zábavní park a veškeré atrakce

 

Po celý den probíhají soutěže a malování na obličej zdarma

 

  • 11,30 – divadelní představení
  • 15,00 – divadelní představení
  • 17,00 – slavnostní vyhlášení nejoblíbenější pohádkové bytosti
  • 18,00 - zavíráme zábavní park a veškeré atrakce




Další dokumenty k akci

  




Termíny