Dilemata lidské výživy

Výstava
Co všechno je možné v reálné výživě. Odpovídají vědecké poznatky realitě? Co skutečně jíme a co bychom jíst měli?   RNDr. Petr Fořt, CSc. se narodil v roce 1946. Vystudoval přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Během svého života získal mnoho zkušeností v řadě oborů. Řadí se mezi ně klinická biochemie, ochrana životního prostředí a další obory, které bezprostředně souvisí s medicínou.

Na svou lektorskou činnost navazuje Dr. Fořt i soukromými konzultacemi pro výživu sportovců. V Praze a v dalších krajských městech má poradny pro preventivní, podpůrnou a alternativní výživu. Včetně obezity a stravování dětí.

V posledních letech vyvinul několik doplňků stravy, které byly veřejností přijaty velice kladně.

Dr. Fořt působí v odborné lékařské radě výživového poradenství Svět zdraví. Spolu s dalšími lékaři a předními odborníky je duchovním otcem Komplexní nutriční typologie – revolučního přístupu k hubnutí a zdravé výživě obecně.




Účinkují

RNDr. Petr Fořt, CSc.





Termíny