Schmeichel kabinett 666 uvádí: DESALMADO (Brazil) + Let Them Burn (praha)

Hudba, thrash, death
Je to to sice neděle, ale konec 22:00, takže večerníček sice prošvihneš, ale na zkurvenou ranní šichtu, jako rybička.

Tajemná, špinavá a nihilistická: Tato slova popisují hudbu Desamaldo, stejně dobře, jako klaustrofobickou jihoamerickou metropoli San Paulo v Brazílii, ze které kapela pochází. Desamaldo stojí na popředí místní undergroundové scény a mají za sebou mnoho koncertů, třeba jako předkapela švédských death metalistů Entombed.
Kapela vznikla v roce 2004 ještě pod názvem El Fuego a hned začala aktivně koncertovat v Sao Paulu i v okolních městech. Od začátku mastí nekompromisní grind core se španělskými texty. Ať si ale říkají co chtějí, prvky thrash metalu, tak typické pro kapely z těchto končin, si v jejich muzice užijeme také. V roce 2005 vydávají své první demo, které vzápětí vedlo k vydání prvního self-tittled alba z roku 2006 v nákladu 200ks. Tímto albem se Desalmado rychle dostali do podvědomí širší scény a činnost kapely začala nabírat na obrátkách. V roce 2008 vydávají 10´´ EP Hereditas, v roce 2011 self-tittled CD s 15-ti vály a konečně nejaktuálnější EP z roku 2014 Estado Escravo. V roce 2011 kapela podnikla zimní turné do Evropy, ale její běsnění naši kotlinu minulo, takže letos je ideální čas vše napravit a skočit po hlavě do kotle! O tom, co je tohle za bandu bláznů si můžete udělat obrázek na jejich webu www.desalmado.com, kde mají ze zmíněné tour video + ofiko klip a pár živáků.

Uncanny, dirty and nihilistic: these words describe the music of Desalmado just as well as the claustrophobic South American metropolis they hail from, Sao Paulo, Brazil. Desalmado are today at the forefront of Sao Paulo's underground scene and have played numerous concerts, including a coveted opening slot for Swedish Death Metal monsters Entombed.
Formed in 2004 under the name of El Fuego, the band played gigs throughout Sao Paulo and surrounding cities. From its very inception, Desalmado took on a solid approach towards grindcore, with lyrics in Spanish. In 2005 the group put out its first demo which led to the release of its 2006 self-titled debut album. Despite being a simple production, the album was very well received by fans in the local scene and beyond. Only 200 copies were made and the album is currently out of print. In 2008 Desalmado released its highly anticipated 'Hereditas,' EP which was recorded by the current lineup.

DESALMADO is:
Estevam Romera – Guitars
Caio Augusttus – Vocals
Bruno Teixeira – Bass
Ricardo Nutzmann – Drums








Termíny