TrendKiller festival vol. 0

Hudba, doom, death, gothic, thrash
TRENDKILLER festival vol 0.

HARD BONES Production dělá vlastní první metalový festival!

10 kapel, z toho 7 venku a po desáté hodině 3 uvnitř!
Kdyby se někdo divil proč zrovna nultý, tak to berte tak, že začínáme od nuly.

A když jsme u toho představování, tak proč rovnou nezačít „tím největším" co Vám tento rok můžeme nabídnout.

MASTER (death metal legend / USA + CZ)
Člověk si ani neuvědomí, jakou tady v naší malý zemičce má legendu!! Master jsou jednou z nejdéle hrajících death metalových kapel, která pokládala základy. Sice s přestávkama, ale představe si, že rok 2016 pro ně znamená rovných 33. Let co vznikli MASTER!!!

Oslava Kristových let na nesvaté půdě pražské. Paul Speckmann je démon a spolu s komplicema (Zdenál a Alex) od roku 2003 vytvářejí naprosto nadstadnardně vyvážená veledíla. Starý MASTER jsou klasiky, nový jsou jak vyzrálá pálenka po třiceti letech v dřevu, chutná to, a kurevsky moc!
V lednu 2016 maj venku další zásek „AN EPIPHANY OF HATE“ a nám je přesně dopředu jasný, co můžeme očekávat.
Netřeba dalších slov, MASTER jsou tím nejideálnějším headlinerem pro náš nultý ročník!!!

DEATHRITE (death-grind / GER / Prosthetic Records)
DEATHRITE jsou pěkně u nás už profláklý a my jsme rádi, že známe kapelu takovýho ražení. Švédskej zvuk, temný rify, hnilobnej vokál, špinavý. Celý je to strašně špinavý. Co album to nášul, ale co má sakra bejt jejich nový album „REVELATION IN CHAOS“ ?
Tohle by se mělo hrát na pohřbech, oslava smrti. Jedno z top alb za rok 2015. Ne nadarmo si je pod svoje křídla vzali Prosthetic Records. Drážďanskej klenot. Kdo zná, tak ví o čem tady píšeme, kdo ne, tak už to nečti a jdi poslouchat!!

DOOMAS (dark doom-death / Gothoom prod.)
Slovenský zkázový komando, který se po deseti letech existence dere nahoru strašně rychlým tempem! Průkopníci metalové kultury u našich bratrů, když parta kolem šéfa Petra začíná velmi úspěšně růst se svým jediným festivalem Gothoom. Doomas nás pošlou do temnoty, opovrhnou naší existencí a daj nám kázání, který bude z opačnýho konce svatopísma, vzhůru nohama, jako toho je u alba LaMuerte, který bylo vydáno v březnu 2015. Velmi zajímavý počin, který zasazuje rány, každým songem, až to FORLORN totálně rozbije. Z klipu nám jde mráz po zádech!!

Další kapely budeme postupně přidávat.

Časový plán bude taktéž brzy zveřejněn.

Předprodej: http://goout.cz/cs/listky/trendkiller-festival-vol-0-master+doomas+deathrite+dalsi/tmj

Plakát: www.riz.cz/tw3ff








Termíny