The Legends Rock Fest 2016 (aneb Legendy ožívají)

Hudba, metal, crossover, hard rock, rock, hardcore, thrash, heavy, alternative, country, punk
Jedinečná příležitost a ,,konfrontace“ hudby dvou generací. Na své si přijde celá střední generace, která na hudbě zlaté éry, s kořeny poctivé muziky, doslova vyrostla. A to právě v přímé konfrontaci s odhodlaným, energickým a nastupujícím mládím.

Součástí programu bude opět ,,kuličková soutěž“ o divácky nejúspěšnější kapelu. Ta pak získá diváckou cenu, originální sošku se symbolem festivalu. A rovněž nebudou chybět autogramiády a doprovodný program, s řadou dalších diváckých soutěží o hodnotné ceny.

Kultovní místo, u Masarykovy věže samostatnosti s výhledem na celé Podkrkonoší, a jeho blízké okolí, poskytuje veškeré ubytovací, sociální a dopravní zázemí, občerstvení, stánkový prodej a další služby. K plné spokojenosti všech účastníků.

V blízkém sousedství je známé přírodní koupaliště Dachova, příležitost projížďky po závodním okruhu 300 ZGH, možnost pro pěší, cyklo a lesní turistiku a řada dalších příležitostí pro víkendové aktivity pro jednotlivce i celé rodiny.

Co ale nejvíce utkví v paměti návštěvníků? Atmosféru celé akce vystihují nejlépe slova Kateřiny Markové a Lady Rybínové, které v loňském roce přijely do Hořic z Prahy. ,,Letos jsme objely snad všechny festivaly, které šlo zvládnout. Je tu příjemné prostředí, znamenitá organizace a osobitý program. Tak skvělou atmosféru jako u vás v Hořicích jsme jinde nezažily. Rádi bychom se k vám
vrátily.“

The Legends Fest to zkrátka není vzpomínání na minulost zlatých let. The Legends Rock Fest je místo, kde zlatá léta ožily a žijí současností, ve světle současných hvězd!

www.thelegendsrockfest.cz
www.facebook.com/The-Legends-Rock-Fest-…








Termíny